Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gniew Tytanów
Oglądał ktoś? Jakie wrażenia? Polecacie, czy raczej nie?
  Odpowiedz
Nie oglądałam, ale również chętnie posłucham opinii, gdyż mój tata upiera się, że mam go na to zabrać do kina w ramach prezentu imieninowego - nie był jeszcze na filmie 3D i na debiut wybrał sobie właśnie "Gniew Tytanów". Podejrzewam, że to kolejna głupotka w stylu "Starcia Tytanów", na której będę zgrzytać zębami, więc chciałabym mieć mocne argumenty w ręku, żeby mu to wybić z głowy...
  Odpowiedz
Z tego co czytałem to film się większości podobał, aczkolwiek są i tacy, którzy uważają ten film za totalne dno.
Ocena filmweb to 6,3 z prawie 3tyś głosów czyli nie jest źle.
Trailer zachęca do obejrzenia i chętnie sam bym obejrzał.
Link do filmweb

Wydaje się być wartym uwagi :).
  Odpowiedz
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
No to ja już widzę, że to nie dla mnie. Nie mam ochoty się znowu denerwować przez cały film na pomieszanie i udziwnienie mitów greckich. ;)
  Odpowiedz
Ja ostatnio oglądałem. Nawet mi się podobał :)

Ciekawe efekty specjalne choć przyznam że chwilami nudził mi się ... ; p

Jednak polecam :)
---
  Odpowiedz
Ja też oglądałam i powiem szczerze, że jestem trochę rozczarowana. Lubię mitologię, ale film jest taki nie wyraźny. Owszem, jest kilka efektów, na które można zwrócić uwagę, ale całość marna. Trochę przereklamowany.
  Odpowiedz
no reklamowali najlepsze sceny zapowiadało się super a film ogólnie średni
  Odpowiedz
Mi film się bardzo podobał polecam.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości