Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Co powinien uczynić J. Kaczyński po powyższej wypowiedzi Hofmana
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
wyrzucić z partii na zawsze
50.00%
1 50.00%
zawiesić na dłuższy czas w członkowstwie
0%
0 0%
pozbawić stale funkcji rzecznika
0%
0 0%
nic nie zrobić
50.00%
1 50.00%
Razem 2 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Gorący temat, dzisiejszy...
Cytat:Źródło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,A...aid=1138d0
...na gorąco...
*
Dwa cytaty z wypowiedzi A. Hofmana [PiS] do artykułu:
"O kulisach pojednania"

- Ewa Kopacz jest dwa, a nawet trzy poziomy niżej niż Jarosław Kaczyński.
- Do polemik z jednak drugorzędnym politykiem drugiej strony będą wyznaczani inni politycy, nie Jarosław Kaczyński - tłumaczył.
Panie Hofman... Różnica pomiędzy tymi dwiema osobami jest faktycznie przeogromna. Specjalizacja drugiego stopnia w zakresie medycyny rodzinnej i pierwszego stopnia w zakresie pediatrii pani Ewy Kopacz - czyli pani lekarz, a w odczuciu społecznym - pani doktor, jest o szczyty Alp wyższa od doktoratu Kaczyńskiego, opartego o dzieła Lenina... Jasne..? panie wyfiołkowany amanciku?

Szkoda, że nie ma tutaj opcji sondażu, w którym zadałbym takie oto pytanie:
- Co powinien postanowić J. Kaczyński po tak oburzającym zachowaniu rzecznika PiS:
a/ Natychmiast wyrzucić z szeregów partii
b/ zawiesić na określony / dłuższy czas w członkostwie tejże partii
c/ zwolnić jedynie z obowiązków
d/ nic nie uczynić
Więc proszę wypowiedzieć się w tej kwestii w komentarzach, lub też chociażby wziąć udział w ankiecie, która tutaj czeka na wasze kliknięcia u góry strony ...Brawo
  Odpowiedz
PsNie... dziwie się po ekipę forum, jak zacznie nerwy jeść przez takie Tematy oraz wyprowadzać się z równowagi :D

Nie wiem po co na siłę zakładasz posty, pewnie dlatego żeby nabić jak najwięcej albo pochwalić się swoją wiedzą, wybacz że może Cię tym uradziłem ale musisz mnie zrozumieć!!!
Przeczytałem dwa razy to co napisałeś i dalej nie wiem jak mam się odnieść, wiem tyle że jest gorący Temat, ale ku.. ja tu nie widzę nic gorącego?
Człowieku powiem ci tak: Mało kto się interesuje polityką na tym forum, bo każdy wie człowiek że w tym kraju to nic się nie działo, a jak już coś się działo to burdel tego wychodził jednym słowem.
"Każdy w internecie odpowiada sam za swoje czynny i wybryki"
Ty sam będziesz się tłumaczył jak nabroisz coś, to staniesz przed sądem Odjechanym a wyroki daje śmiertelne ciężkie ;)
Taka moja uwaga :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Haker ma rację i choć jego post jest małym offtopem, to mam podobne pytanie. Jak się mamy odnieść do tego wątku, skoro wydajesz się zwracać do posła Hofmana? Proszę rozbuduj swoją wypowiedź, ponieważ nie do końca rozumiem o co Ci chodzi, może zważ na to, że nie wszyscy śledzą politykę na bieżąco. Twoja wypowiedź wydaje się zwykłym komentarzem do tego artykułu, którą powinieneś raczej zamieścić pod nim, niż umieszczać na forum. Masz swoje zdanie co do wykształcenia Pani Kopacz i pana Jarosława Kaczyńskiego, powiedz mi, i co z tego?

Ja dodam tylko, że wykształcenie nie klasyfikuje człowieka, tylko jego działania. Działania obojga polityków są sprawą wysoce subiektywną i każdy ma prawo inaczej to ocenić, ale to już się odnosi do poprzedniego zdania, nie twojej wypowiedzi.
  Odpowiedz
No cóż... ja też nie wiem, czy mogę się odnosić do tej wypowiedzi Bronka, skoro jest wyraźnie skierowana do konkretnej osoby. Poczekajmy więc cierpliwie, aż poseł Hoffman odpowie. Zapraszamy panie pośle!

Zaryzykuję jednak i coś wtrącę. Co do tych specjalizacji, stopni i kierunków w jakich ktoś się uczył, to mogę powiedzieć tyle, że znam osobiście matołów z tytułami magistra i superfajnych, inteligentnych ludzi bez matury. Tyle.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Cytat:"może zważ na to, że nie wszyscy śledzą politykę na bieżąco..."

...może zważ na to, że jest to właśnie niezbyt dobrze świadczacym o tych. co nie śledząc polityki w tak ważnym momencie, jak zmaina rządu - nie wiedzą później, na kogo zagłosować.

... zważ też na to, że po to jest strona zatytułowana "Polityka", by właśnie na niej zamieszczać tematy do niej przystające. I nikt nie jest zmuszonym, by tę stronę odweidzać. Tak jak ja nie odwiedzam - "teraz słucham? - bo kompletnie mnie to nie interesuje. To co..? Mam teraz stwierdzić, że jedynie po to ją ktoś odwiedza ze swoimi postami, by nabić sobie statystykę..? Czy też tak właśnie twierdzący z tutejszych komentatorów po prostu spoglądają zazdrosnym okiem na kogoś, kto interesuje się nie tylko monotematycznie "operą mydlaną" ? Jeśli pojął, co to określenie oznacza...

...i zważcie też, że moje, niby tak niepotrzebne nikomu polityczne zainteresowania były już odwiedzone przez parę godzin więcej razy, niż niektóre wypowiedzi reżyserów "oper mydlanych" przez... miesiąc. A chyba portalowi winno zależeć na jak największej liczbie odwiedzających... A może nie..?
  Odpowiedz
To nie jest odpowiedź na zadane pytanie użytkowników. Do czego mamy się odnieść w Twoim pierwszym poście ? Mamy wysłać e-maila panu Hoffmanowi, aby dołączył do dyskusji czy co ?
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Nie... nie trzeba nikogo przywoływać do tablicy. Wystarczy, jeśli czytelnicy mojego wystąpienia trochę pomyslą nad otoczką "wyciągniętej ręki" J. Kaczyńskiego....
  Odpowiedz
Dobra, pomyślimy. ;(
Można już zamknąć temat?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Dobrze wiem na kogo głosować i nic mi w tym nie przeszkadza. Polityka, to polityka i nie zakładaj z góry, że czegoś ktoś nie rozumie. Nikt Ci nie broni tego tu umieszczać, nie licz jednak na konkretne komentarze do Twojego wątku, skoro nie potrafisz sensownie określić jego znaczenia i idei. Skomentowałeś sobie "fragment" wypowiedzi jakiegoś polityka, masz własne zdanie w tym temacie WOW! Jestem zdumiony retoryką zawartą w pierwszym poście, naprawdę majstersztyk przekazu.

Ciekaw jestem co sądzi o tym poseł Hofman... Panie pośle, jest tam Pan? Hallo? Panie pośle?!

Chyba wyszedł, a może go tu nigdy nie było? Mysli
  Odpowiedz
(02.10.2014, 18:54)bronmus45 napisał(a): Nie... nie trzeba nikogo przywoływać do tablicy. Wystarczy, jeśli czytelnicy mojego wystąpienia trochę pomyslą nad otoczką "wyciągniętej ręki" J. Kaczyńskiego....

Nie mam więcej pytań.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości