P Foch.Lat mam oczywiście tyle by móc grać w moje japońskie simsy ;pp
Myślałam że chociaż ocenę dacie : (( tyle się zastanawiałam co założyć, a potem ten głupi laptop mi cały czas się ruszał i nie mogłam zrobić zdjęcia
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Heeejka!
|
|
Mieliście chociaż udawać że to hasło jest trudne
P Foch.Lat mam oczywiście tyle by móc grać w moje japońskie simsy ;pp Myślałam że chociaż ocenę dacie : (( tyle się zastanawiałam co założyć, a potem ten głupi laptop mi cały czas się ruszał i nie mogłam zrobić zdjęcia
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.02.2013, 18:06
W tym dziale, możesz śmiało pochwalić się swoimi zdjęciami, jak i zarówno zobaczyć innych odjechanych użytkowników
15.02.2013, 18:09
Nie mam uprawnień. Dzięki.
Ale sie nameczylem aby wejsc do folderu z fotka
za 397 razem sie udalo Masz bardzo Ladne nózki
15.02.2013, 18:38
Dziękuję Mesajah, wszystkie Wasze opinie biorę sobie głęboko do serduszka : ))
Długo myślałam które wstawić, bo oczywiście zanim udało mi się zrobić jakieś ostre zdjęcie, naklikałam tysiąc przypadkowych, ale wydaje mi się że wybralam takie akurat Reszta albo rozmazana, albo pokazywały za wiele ;pppp
W sumie... ;pp Ok, robię konkurs, kto ładniej ubierze jakąś postać, mogą być dowolne gry, simsy, custom maid, itd. dostanie nieopublikowaną fotkę ;ppp Trochę się boję Was, więc jeszcze nie wiem jaką dostanie zwycięzca... Może jakąś niegrzeczną? A może pokażę mu swoją buzię? : )) Chcecie taki konkurs?
Trochę się wstydzę
15.02.2013, 19:30
Witaj w odjechanym świecie zakręconych ludzi.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
15.02.2013, 19:35
Miło mi Ciebie poznać Diablo09 : ))
|