Mam sporo wolnego czasu na obijanie się, więc mam nadzieję, że będę miała z Wami okazję podyskutować na mnóstwo ciekawych tematów

Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Hej :P
|
08.08.2013, 14:16
Witajcie
![]() ![]() Mam sporo wolnego czasu na obijanie się, więc mam nadzieję, że będę miała z Wami okazję podyskutować na mnóstwo ciekawych tematów ![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.08.2013, 15:52
Witaj, Kochanie. Zdradź mi jeszcze, jak masz na imię?
![]()
08.08.2013, 17:13
Na imię mam Blanka
![]() ![]() ![]()
08.08.2013, 17:32
Widzę, że dziewczyny coraz częściej "sięgają" po aktywność sportową. I dobrze. My też możemy i trzeba to udowodnić facetom
![]() Buhay napisał(a):Witaj, Kochanie.A Buha znowu zaprosił na forum swoją dziewczynę ![]() Blanka, witaj na pokładzie!
08.08.2013, 17:40
Witam, miło Cię poznać Blanko
![]() ![]()
08.08.2013, 18:33
Cudowne masz imię Blanko
![]() Cześć!
08.08.2013, 18:39
truskafffkaaa napisał(a):Zastanawia mnie Twój nick. Dlaczego właśnie taki?Tak po prostu ![]() ![]() truskafffkaaa napisał(a):Siatkówka - lubisz grać czy oglądać?Wolę grać, chociaż czasem też oglądam ![]() Nicholas napisał(a):Blanka, witaj na pokładzie!Witaj ![]() AZOT napisał(a):Witam, miło Cię poznać BlankoCześć, mi również miło ![]() adikus955 napisał(a):Cudowne masz imię BlankoDzięki, ja jednak czuję się pokrzywdzona przez rodziców ![]() |