W związku z tym, że serdecznie dosyć mam już śniegu, mrozu i ogólnie pojętej zimy zaczęłam wypatrywać wiosny i chciałabym abyście dołączyli do mnie wpisując w tym wątku to, co Wam oznajmia, że zbliża się zmiana pór roku, Jako pierwsza wpiszę zauważalne wydłużanie się dnia Czekam na więcej!
Idzie wiosna?
|
W związku z tym, że serdecznie dosyć mam już śniegu, mrozu i ogólnie pojętej zimy zaczęłam wypatrywać wiosny i chciałabym abyście dołączyli do mnie wpisując w tym wątku to, co Wam oznajmia, że zbliża się zmiana pór roku, Jako pierwsza wpiszę zauważalne wydłużanie się dnia Czekam na więcej! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Powoli dziewczyny pojawiają w dekoltach
Przepraszam, czasem nie potrafię się ugryźć w język. Dziwne lecz u mnie nadal zima Może na drogach lekko widoczne roztopy. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
25.02.2013, 22:52
Całe przemoczone buty od roztapiającego się śniegu. Co 3 metry mina na trawniku, dziewczyny zaczynają się uśmiechać ( dziwne, ale na wiosnę to jakoś na nie działa) no i pogoda jakaś taka przyjemniejsza.
25.02.2013, 23:07
Myślę że jaszcze przez jakiś czas biała sraczka będzie powracać i męczyć moje buty. Tak jest od kilku lat. Ledwo pamiętam zimy w której mróz trzymał do wiosny, a śnieg topniał tylko raz. W moim regionie było tak zawsze, a teraz klimat się ocieplił, a może raczej zwariował.
25.02.2013, 23:09
Przypominam, że wątek miał mieć pozytywne zabarwienie, żeby łatwiej było doczekać wiosny.
25.02.2013, 23:19
Hm... kiedy rano wyszłam w zimowej kurtce, było mi za gorąco, a gdy po południu założyłam wiosenny płaszczyk, było mi za zimno. Liczy się jako oznaka nadchodzącej wiosny?
26.02.2013, 01:39
MissFuneral napisał(a):Hm... kiedy rano wyszłam w zimowej kurtce, było mi za gorąco, a gdy po południu założyłam wiosenny płaszczyk, było mi za zimno. Liczy się jako oznaka nadchodzącej wiosny? Gdy ja wyszedłem dziś w samej koszulce, to było mi w sam raz.
Koty pod moim oknem drą mordy tak, że nawet jakbym chciała iść spać, to nic z tego.
Znaczy się zaczyna się pora, żeby się "seksić"
27.02.2013, 00:12
Vilandra napisał(a):Znaczy się zaczyna się pora, żeby się "seksić"Gdy u mojej babci dłuższy czas nie było kota w domu, (a był to marzec) mówiła, że pewnie się "cioka". Mina babci, gdy 5 letni szczeniak pyta o definicję tegoż słowa - bezcenna Swoją drogą ciekawy "slang", prawda? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości