![[Obrazek: jGTeTrj.png]](https://i.imgur.com/jGTeTrj.png)
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Idzie wiosna?
|
16.03.2013, 00:34
To Kinia już w wiosennej odsłonie?
![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
16.03.2013, 16:33
(16.03.2013, 00:01)Vilandra napisał(a): Bo mnie nie widziałeśNiosłaś kwiatki, czy śpiewałaś ? ![]() No, nie widziałem ![]() ![]() ![]() Przy wczorajszej pogodzie? Twarda z Ciebie kobieta ![]() Za to po przeczytaniu Twojego posta przymknąłem oczy i... Zobaczyłem płatki śniegu spadające na dekolt. Płatek skrzył się przez moment zaskoczony. Po chwili, pod wpływem ciepła Twojej skóry zmienił się w kroplę wody która zawahała się niepewnie i zaczęła spływać niżej i niżej, aż zniknęła pomiędzy... No i co ? Poczuliście wiosnę ? ![]()
16.03.2013, 16:43
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
16.03.2013, 16:54
(27.02.2013, 00:12)Nicholas napisał(a): Gdy u mojej babci dłuższy czas nie było kota w domu, (a był to marzec) mówiła, że pewnie się "cioka". Hehe, dokładnie dzięki psom wyjącym obok budy mojej (w sumie nie mojej, tylko siostry) suki wyczuwam wiosnę w powietrzu. Jak na razie zapowiada się ciepło, lecz jak będzie? Nie wiadomo - w marcu jak w garncu. PS. Ja też już cycki na mieście widziałem hihi. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
16.03.2013, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.03.2013, 18:50 przez Swordancer.)
Sebastian napisał(a):Hehe, dokładnie dzięki psom wyjącym obok budy mojej (w sumie nie mojej, tylko W kojcu psa mojego brata, jedyne co po roztopieniu śniegu poczułem, to nie zapach wiosny tylko odór min przeciwpiechotnych wokół jego bunkra, które trzeba było rozbroić wyspecjalizowaną szuflą. ![]()
18.03.2013, 13:56
![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
19.03.2013, 18:31
Bociany przyleciały, ciekawe czy prawdziwą wiosnę przyciągły ze sobą
![]() Bo śniegu jest z 15cm -,- jarusrogus napisał(a):To chyba nie jest "ciokanie", ale jemu chyba też tęskno do wiosny.Fakt tęskno mu, bo ten "Ruch" ogona przypomina zamachnięcie kija w golfie. xdd
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię |