Pakiet stracił ważność, a ja nadal bez problemu korzystam z internetu i nie nalicza mi żadnych kosztów. Zaznaczę jeszcze, że funkcja Wifi jest wyłączona. O co chodzi? Czy ja jestem do tyłu z tymi technologiami?
Internet w Plusie bez opłat?
|
05.11.2014, 21:12
O kilku lat regularnie włączam pakiet internetowy w Plusie. Nie umiałabym żyć bez mobilnego dostępu i staram się nigdy o tym nie zapominać. Jednakże wczoraj zapomniałam.
Pakiet stracił ważność, a ja nadal bez problemu korzystam z internetu i nie nalicza mi żadnych kosztów. Zaznaczę jeszcze, że funkcja Wifi jest wyłączona. O co chodzi? Czy ja jestem do tyłu z tymi technologiami? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.11.2014, 10:49
Tzn wiesz, zarejestruj swój numer na stronie internetowej plusa i zobacz, czy za regularne doładowania itp nie włączyli Tobie gratisowych pakietów. Ja w play mam tak samo i wiele razy się zdarzało że mi coś włączyli darmowego Dlatego mam na "play.24" podgląd wszystkiego dokładnie. Internet mobilny w plusie nie będzie darmowy Ja np w playu dostałem 6 miesięcy LTE bez opłat plus 1 GB internetu zwykłego playa plus esemesy nielimitowane (naliczane ale play na fakturze zaniża o to kwotę ponieważ mam gratis) a minuty to mam w ramach abonamentu nie limitowane do wszystkich
07.11.2014, 12:31
A nie dostawałaś przypomnieć, że może nastąpić dezaktywacja? W Tmobile jest tak, że nawet jak zbliża się przekroczenie limitu internetu, to wysyłają SMSa.
07.11.2014, 21:43
U mojego ojca mobilny internet w tej głupiej sieci po prostu spowalnia i nie nalicza kosztów. Tmobile ma tyle pakietów i różnych dziwadeł, że nie da się tego ogarnąć.
12.11.2014, 12:08
(07.11.2014, 21:43)Swordancer napisał(a): U mojego ojca mobilny internet w tej głupiej sieci po prostu spowalnia i nie nalicza kosztów. Tmobile ma tyle pakietów i różnych dziwadeł, że nie da się tego ogarnąć. Czyli nie lubisz Tmobile? Ja się zdecydowałam przejść z Orange do nich i myślę, że to dobry pomysł.
12.11.2014, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.11.2014, 15:25 przez Swordancer.)
blizna napisał(a):Czyli nie lubisz Tmobile? Ja się zdecydowałam przejść z Orange do nich i myślę, że to dobry pomysł. Zmienisz zdanie jak podpiszesz umowę. Możliwe, że jeszcze zatęsknisz za Orange lub przejdziesz znów do innej sieci. U mnie skreślił ich sam fakt, że wysyłali do mnie sms z T-Mobile na numer z Orange i proponowali zmianę sieci. Mojego ojca oszukali tak, że ostatecznie musieli mu jeszcze dopłacić i zwolnili jednego ze swoich pracowników, a później to samo spotkało go od innej pracowniczki. Po po prostu sami gubią się we własnych gwiazdkach na umowie. Warto czytać każdą umowę przed podpisaniem, szczególnie z sieci typu T-mobile, czy Orange. |