Sprawdźcie jak plasują się odjechani lub wasza strona
Internetowe uniwersum
|
29.07.2012, 23:50
Zastanawialiście się kiedyś jak wielkie jest chomikuj w porównaniu z innymi stronami internetowymi. Właśnie tutaj przychodzi nam z pomocą oto ta strona internet-map.net
Sprawdźcie jak plasują się odjechani lub wasza strona Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.07.2012, 23:56
W porównaniu do facebooka, google etc chomikuj.pl jest bardzo bardzo malutkie
Czy tylko u mnie nie widać forum odjechani.com.pl? "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
29.07.2012, 23:58
Bardzo ciekawa strona Ale maluśkie to chomikuj
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
30.07.2012, 02:17
Podejrzewam, że w trakcie tworzenia tej strony, forum Odjechani.com.pl jeszcze nie istniało dlatego jest niewidoczne. Przydałaby się jakaś aktualizacja.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
01.08.2012, 22:08
Każdy kraj ma swój kolor odległość oznacza częstość przechodzenia z danej strony na drugą. Zobaczcie jak od chomikuj daleko są inne polskie strony.
Sygnatura wykonana przez: Rafal07000
Nie wiem czemu ale nie mogę znaleźć polskich znanych portali informacyjnych. Czy wy też tak macie? A poza tym to chomikuj nie jest takie małe jak mi się wydawało i zauważyłem że już jak wpiszesz w google po czymś "ściągnij" pierwsze są linki z chomikuj.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
01.08.2012, 23:04
hmm wszystko jasne... portale o podobnej liczbie wejść nakładają się na siebie i dlatego google zasłoniło odjechanych...
01.08.2012, 23:11
synonim11 napisał(a):hmm wszystko jasne... portale o podobnej liczbie wejść nakładają się na siebie i dlatego google zasłoniło odjechanych... Już widzę że odjechani mają tyle wejść co google ale "Trzeba myśleć pozytywnie" <troll> łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
01.08.2012, 23:17
No przecież to oczywiste , przyjrzyj się dokładnie jedno "o" w google jest dokładnie takie same jak w odjechanie a drugie - jak w com... znaczy przebija od spodu ;P
|