Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Istnieją jeszcze użytkownicy
Istnieją jeszcze użytkownicy którzy wierzą, że chomikuj.pl zostało stworzone z myślą przechowywania swoich plików

Cytat:Baw się tam dobrze i już spoko. Na chomiku jestem traktowany z wielkim szacunkiem. Administratorzy każdy mój monit w jakiejkolwiek sprawie załatwiają w pierwszej kolejności*. Pomagałem miesiącami przy tworzeniu tego portalu i dlatego nie jest mi obojętne, co tutaj się dzieje. Jestem wrogiem reklam i mam do tego pełne prawo. Nie jeden już który mi nadepnął na odcisk błyskawicznie poszedł się ***** z chomika. Przeczytaj sobie regulamin i nie zawracaj mi *****, bo mam ważniejsze sprawy. Na razie tylko blokada i nie wchodźmy sobie więcej w drogę. No i dzięki za namiary na drugie twoje konto, nigdy nie pokazuje się komuś, że ma się kilka kont w portalu, zwłaszcza komuś kto może ci je wszystkie zablokować albo usunąć. Młody jesteś i tego nie ukryjesz. Pozdrawiam :)

Nie wiem, tak jak On napisał, może jestem młody, ale nie głupi.

Jeżeli ktoś mi chce powiedzieć, że się mylę to niech odpowie na te pytania:Cool
1) Dlaczego jest możliwość chomikowania plików, jak nie można ich nikomu udostępniać??
2) Dlaczego jest możliwość wykupienia transferu??
3) Dlaczego jest wyszukiwarka plików??
4) (Jak coś wymyślę to dodam)

* - Jaki pewny siebie :D
  Odpowiedz
A to jakiś założyciel czy co ? , że wozi się jak u siebie ?
Karrts wklej reszte wiadomości od niego ;)
Co za noob z tego karaokemax , nie wiem za kogo on się uważa ...
Jego nazwa chomika to karaokemax
  Odpowiedz
Ale tak w ogóle o co chodzi ? :P
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Zapewne chodzi o to, że niby chomik traktowany jest jako miejsce do przechowywania swoich plików bądź udostępniania innym ale tylko legalnych plików nie chronionych prawem autorskim, a mimo to dlaczego jest wyszukiwarka plików i trzeba wykupywać transfer, jak nie dlatego by pobierać takowe pliki. Widać w tym że chomik od samych podstaw powstał po to by wymieniać się pirackimi plikami, bo takich plików jest 99%. Administracja powinna blokować możliwość zarabiania pnktó na tego typu plikach i je blokować jeśli chce zachować pozory...
  Odpowiedz
Bardzo miły użytkownik ;]
Wyślesz mu reklamę, to będzie ci groził, pisał bla bla bla...
I potem zablokuje, abyś nie mógł udowodnić swojej prawdy.

Nienawidzę takich ludzi!
  Odpowiedz
Szkoda, że nie podałeś jego nazwy. Na pewno wiele osób chciałoby ocenić jego pliki.
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Dobrze,że chomikuj od razu nie usuwa kont bo gostek pewnie by już to zrobił. :P
A tak nawet jak zmieni nazwę to wiadomości pozostaną. :P
Karrts właśnie podaj jego nazwę.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz