Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ja też tak chcę! Jak nabrać na siebie?
Oczywiście szanuje Wasze zdanie ale rozmawiałem z wieloma "koksami" i wierzcie mi
że większość z nich mówiła że kreatyna jest dobra na początek zabawy z siłownią. Nie warto jej
stosować przez dłuższy okres czasu. Narzekali oni na długotrwałość efektów która bliska była zeru.
Fakt efekty były zauważalne w bardzo krótkim czasie, lecz po przerwaniu cyklu wszystko diabli wzięli.
Być może zależy to od tego ile bierzesz i czy stosujesz ją jako dodatek czy główny suplement.
Być może w Twoim wypadku Niko kreatyna miała bardzo mały wpływ na pozyskiwanie mięśni dlatego
nie zauważyłeś spadku po odstawieniu. Suplementy to temat szeroki i można gadać o nich godzinami.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości