walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Jak Wam minęło Lato?
|
17.09.2013, 21:09
To teraz moja kolej, poźno bo późno pomimo tego, że jestem autorem wątku . Moje mimo 14 lat może głupio to zabrzmi ale pracowite. Przez cały lipiec pracowałem z siostrą jako instruktor parku linowego, a przy większym ruchu jako ratownik wodny. Ale też wieczorami spotykałem się z drugą połówką . Ogólnie fajnie imprezki, urodzinki, wesele brata, wypady na miasto, chodzenie na filmy z kolegami. Poprostu ZAJE**ŚCIE! To były jak narazie najlepsze w moim życiu chociaż również nigdzie nie wyjeżdżałem. Miałem jeden poważniejszy wypadek czyli 6 szwów na od kolana przez golenie przy nieudanym skoku na rowerze. To hobby też rozwinęło się u mnie dużo mocniej niż na wcześniejszych wakacjach. W każdym razie super!
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
17.09.2013, 22:04
No cóż, w tym roku inaczej niż w poprzednich latach, nie pracowałem. Za to spędziłem sporo czasu na wyjazdach ze znajomymi i świetnej zabawie. Trochę też pochodziłem na korki z matmy, bo jak na humanistę przystało, mimo najszczerszych starań miałem egzamin komisyjny ( zdany na 3! ). Tylko koniec trochę nieciekawy, zerwane wiązadła w lewej nodze, uszkodzona łąkotka, połamane chrząstki, ale jestem już po pierwszej operacji i wszystko jest na dobrej drodze, uwierzycie, że to przez złe stąpnięcie w tańcu? Ale pomimo wszystko było..naprawdę dobrze
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości