Czy macie jakiś sprawdzony sposób na napisanie ogłoszenia o zaginięciu psa?
Ja robię to pierwszy raz i coś już naskrobałem, ale czekam jeszcze na wasze sugestie
i propozycje.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jak napisać ogłoszenie o zaginięciu psa?
|
30.09.2012, 11:01
Cześć.
Czy macie jakiś sprawdzony sposób na napisanie ogłoszenia o zaginięciu psa? Ja robię to pierwszy raz i coś już naskrobałem, ale czekam jeszcze na wasze sugestie i propozycje. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Ja ogłoszenie o zaginięciu psa napisał bym następująco:
Informacje o psie. Charakterystyczne rzeczy Można napisać o nagrodzie za znaleźnienie ale nie trzeba Twoje miejsce zamieszkania lub jakikolwiek kontakt Elementy te muszą być...
30.09.2012, 11:15
Cytat:Zaginął pies Takie coś wystarczy myślę. Teraz szukam jeszcze zdjęcia.
30.09.2012, 16:19
Wiesz, w takim wypadku treść nie jest nawet tak ważna jak to, żeby plakat przyciągał wzrok - duże i wyraźne zdjęcie, najlepiej w kolorze, duży napis o zaginięciu psa - może czerwony albo w jaskrawej ramce, żeby od razu rzucał się w oczy. Po zdjęciu z innego wątku widzę, jaki to pies, ale rasa "owczarek mix" brzmi jakoś dziwacznie... Może owczarek niemiecki z domieszkami? Albo mieszaniec owczarka niemieckiego?
W każdym razie trzymam kciuki, żeby piesek się odnalazł.
30.09.2012, 18:25
Owczarek mix - tak ma w rodowodzie.
Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e
30.09.2012, 22:33
Tak jak powiedzieli wcześniej forumowicze. Duże litery, jakiś jaskrawy kolor tła dla zwrócenia uwagi i jakaś nagroda za znalezienie. Mam nadzieję, że piesek się znajdzie
30.09.2012, 23:01
No więc tak. Kolorów użyć nie mogłem więc znalazłem kolorowy papier. Dołączyłem info d nagrodzie i kilka zdjęć.
Wysłane z mojego HTC Wildfire S A510e |