Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
15.03.2012, 23:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.03.2012, 23:59 przez Kasztelan7.)
Hmm Azazel zdobył sobie szacunek wielu osób dawno temu. Częste rozmowy i udziały we wszystkich konkursach. To po prostu fajny facet i kobiety się w nim zakochały ) Może śmieszne ale dużo w tym jest. Dał się dobrze poznać po rozmowach itp. I istota sprawy to problemy chomikuj i ogólnie internetu z którymi stara się walczyć. Inni bardziej nawet popularni poznikali lub sprzedali konta i jakość spadła często o 90% Grupa trzymająca władzę z nowościami to inna sprawa, oczywista - nowości najszybciej w sieci robią swoje a reklamy WCR Hmm jak ktoś działa na taką skalę i inni mu pomagają jakiś rezultat na pewno też przynosi..
Mogę dodać jeszcze tyle, że u Violaz i innych popularnych chomików zdarzało się trafić na uszkodzony plik i to nie jednokrotnie czasem a jakoś sobie nie przypominam abym trafił na coś takiego u Azazela.
Dlatego Filmy zawsze pobieram od niego.. PozdrO.
pss.. to nie miała być reklama Azazela heheh
Blachu82 napisał(a):Nie, akurat te okładki które widzisz są robione jednym z wielu dostępnych programów dostępnych w internecie i jest to baaardzo szybki proces.
Wiem , zrobienie 1 okładki to około 30 sekund ale zrób tak 100 dziennie do tego opis do każdego upload też zajmuje czas, rozmowy , poz zsumowaniu wszystkiego czasu strasznie dużo to zajmuje ;/
Blachu82 napisał(a):No to byś się zdziwił. Bez reklamy mam 200-300 dziennie, z reklamą od 1000 wzwyż.
No ok a gdzie pozostałe 7 tyś odwiedzin u azazela ?
Azazel 10 000 000 punktów wydaje na free transfer. Po najgorszej stawce na allegro to 900 zł. Czyli zakładam, że oprócz tego zarabia jakieś 30 000 000 albo 40 000 000. Za 3 600 miesięcznie to i ja mogę posiedzieć nad tym kilka godzin. I jestem niemal pewien, że azazel ma kilka programów "na zamówienie", które ułatwiają opisywanie wszystkiego i trwa to 30 sekund łącznie na jeden plik. Sam przynajmniej bym coś takiego zamówił na jego miejscu.
16.03.2012, 08:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.03.2012, 08:02 przez luzakkajojo.)
Ciągła reklama przez cały dzień. Pisałem w z popularnymi chemikami i pisali że dobra reklama to podstawa. Jeden z nich napisał mi ile zarabia ,,3500000punktów dziennie''
Piszcie poprawnie, używajcie (ż, ó, ł, itd) Podam przykład:
,,Robić komuś łaskę" a ,,Robić komuś laskę" to całkiem inne znaczenie
Reklama to dźwignia handlu, ale nawet z największą reklamą nic nie zyskasz, jeśli towar jest kiepski. Żeby mieć zysk trzeba popracować, a potem reklamować.
Ja osobiście, jeśli pobieram coś z chomikuj, to idę do źródła, czyli najpierw szukam pliku, który mnie interesuje, a potem właściciela - jeżeli plik jest zachomikowany.
desiderata napisał(a):Reklama to dźwignia handlu, ale nawet z największą reklamą nic nie zyskasz, jeśli towar jest kiepski.
Zgadzam się, ale to nie wszystko. Część z gigantów należy do grup ripujacych filmy, tłumaczących napisy, działających w napiprojekt. Jak wrzucą coś na chomika to przez pewien czas mają monopol, aż reszta skopiuje. Do tego czasu punkty lecą jak szalone. Dziś dla przykładu miałem na jednym filmie 380 pobrań i to razy 200 punktów. Zaznaczam, że nie jestem członkiem takiej grupy. A teraz niech pojawi się u kogoś absolutna nowość. Niech co setny chomik pobierze od niego ten plik żeby udostępnić u siebie. Ile to jest punktów? Głowa boli.