Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak "polepszyć" chomika?
Cześć. Czytałem jakiś czas temu że na wix.com nie da się tworzyć menu :(. Wie ktoś skąd obecnie ludzie na chomiku biorą fajne opisy, menu czy inne rzeczy? bo nie wiem co mogę zrobić aby to fajnie wyglądało jak u innych Auc .
  Odpowiedz
Naucz się podstaw HTML i wtedy zacznij robić jeśli nie chcesz w WIX.

Nie słyszałem, o tym, że nie można w WIX robić menu. Nie polecam takiego rodzaju menu, ale możesz od tego zacząć.

Odpowiedz
Znaczy nie ma chyba jak go wstawić czy co bo kiedyś zrobiłem coś na tym wix ale nie wiedziałem jak na chomika wstawić.
  Odpowiedz
Wystarczy wejść na zrobioną stronę (nie z panelu tworzenia, tylko normalnie) i wcisnąć CTRL+U lub dopisać przed adresem "view-source:", następnie skopiować wszystko, co tam jest i wkleić na chomika.

Jak masz to co kiedyś zrobiłeś na Wix, to możesz je teraz wstawić. Jeżeli dalej nie wiesz jak, to daj link do twojego menu, a ja dam Ci dam kod, który wkleisz na opis chomika.

Odpowiedz
robotox to ja chyba zacznę robić tą stronę z poradnikami itp. na chomikuj ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Zrobiłem jakieś menu http://bombeleks95.wix.com/test Rumiany kategorie z filmami muszę skończyć i na stronie głównej jakoś to lepiej zrobić. Może ktoś napisać czy to jakoś w miarę wygląda? nie wiem jak robią inni że jakimś cudem mają takie inne przyciski czy coś. Chce mieć jakiś punkt zaczepienia bo nie wiem czy dobrze robię  ;) .
  Odpowiedz
Belka "co u mnie znajdziesz" Brzydko wygląda (zbyt wąska), w ogóle prawie nic do siebie nie pasuje. Popracuj nad kompozycją :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Oki wykasowane Takjest myślałem żeby może wszystko dać na jednej stronie. Gdzieś tutaj na forum chyba w jakimś temacie widziałem menu z tematem jakby watch dogs i było gry filmy i regulamin wszystko jakby na 1 stronie. Dzięki za opinie.
Edit: czy teraz chociaż trochę wygląda lepiej?
  Odpowiedz