Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak przepuścić 50 milionów złotych?
Jak wiecie dziś można zgarnąć 50 baniek w Lotto. Macie pomysły na co je przepuścić? Co można za taką kwotę kupić?
  Odpowiedz
Prawie wszystko! Zwiedzić świat, kupić wymarzony dom i samochód, kupić prywatny śmigłowiec z ładną panią pilot i wiele innych. Myślę, że każdy dobrze wie co z taką kasą zrobić.
  Odpowiedz
Hmm, a myślicie, że na jakąś małą, niezamieszkaną wysepkę na Oceanie Indyjskim by wystarczyło? ;)
  Odpowiedz
Cytując klasyka "Najlepiej jest zainwestować w siebie, czyli przepierdzielić" ~Ferdynand Kiepski

Cytat:Boczek - Panie Ferdku a jak pan byś miał 3000zł to co byś z nimi zrobił, zastanawiam się czy mam zainwestować czy przepierdzielić?
Ferdek - Ja to bym zainwestował w siebie, czyli przepierdzielił
  Odpowiedz
Pierwsze co bym zrobił, to opłyną świat i umarł w spokoju, że moje marzenie się spełniło :D
  Odpowiedz
Ja kupił bym jakiś wymarzony motocykl :) Później jakiś nieduży klub piłkarski :D

Odpowiedz
Ja przed chwilą wysłałem swoją drogą:
[Obrazek: 546987_428925273838736_1291185457_n.jpg]
  Odpowiedz
Dziś na przerwie wyskoczyłem do restauracji, serwują w niej wołowinę kobe, przyszło mi do głowy, że skosztuję, nigdy nie jadłem, a kończę budowę i nie wiem kiedy znów wołowina będzie tak blisko. Zasiadłem przy stoliku - niezbyt czysty, w roboczych łachach, ale pora lunchu tak tu się chodzi, zamówiłem tego nieszczęśliwego steka , moim najlepszejszym z najlepszych angielskim, kelner obciął mnie z góry na dół, pochylił się nade mną i wyszeptał mi do ucha "zdaje pan sobie sprawę, że to danie kosztuje 60 funtów"... Pierwszą rzeczą którą bym zrobił po wygranej - to spacer z pieskiem do tej restauracji - poproszę 10 steków - Łata smacznego piesku ;)
  Odpowiedz
Zainwestował bym w porządny warsztat samochodowy, gdzie mógłbym dobrze i godnie wynagrodzić innych ludzi, dając im też szanse rozwoju, jeśli przykładowo mimo braku wiedzy byli by pracowici i przydatni, ale to po skończeniu szkoły niestety ;/ --- Kupił bym sobie Poloneza o lepszych parametrach(tuning) lub stare Porsche model 928 lub 924. Trochę bym wydał na pomoc potrzebującym. Zakupił bym sobie dobry komputer. Mnóstwo materiałów do zabaw z technologią. Zbudował bym bunkier ;p wynajął bym ochronę. Kupił bym parę kotów Perskich. Pomógł bym bratu ukończyć dom, kupić dom rodzicom. Kupił bym działkę ogrodniczą kumplowi ze specjalnym sprzętem.
  Odpowiedz
Planów mnóstwo, marzeń mnóstwo.
Wpadł bym w szał, nie ustał bym w miejscu przez 3 dni a potem powoli i rozsądnie zaczął bym układać plan wydatków.

Na pewno znikł by problem skąd tu wziąć 4,5 klocka na kurs aff (skoki spadochronowe) i inne odjechane marzenia.

Każdy chciał by wygrać, każdy chce być tym jedynym.
Są tacy co losu nie puścili a chcą wygrać :P

Całe 50 milionów przepuścić ciężko choć i pewnie nie jednemu by brakło.
  Odpowiedz