Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak przepuścić 50 milionów złotych?
a ja bym kupił wielki dom i wszystko co chcę lub chciałem ale brakowało mi kasy ;) no i bym nic nie robił
PS.trzeba oddać chyba z 5% podatku
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Trójka jest:D
  Odpowiedz
raf88892 napisał(a):trzeba oddać chyba z 5% podatku
Podatek od wygranej wynosi 10%, a więc caaałe 5 milionów pójdzie do Skarbu Państwa. ;)

Mój tata kupił los i stwierdził, że jak wygra, to mi nie da ani grosza, bo mu wczoraj podkradłam kanapkę. To się nazywa rodzina...
  Odpowiedz
Pewnie żartował miss ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Na bank nie, ja go znam. Moją wyspę szlag trafił. :P

A w ogóle to od pół godziny próbuję wejść na stronę Lotto, ale się nie chce załadować - nieźle muszą mieć obciążone serwery. :D
  Odpowiedz
A wiecie, że statystycznie 95% osób, które wygrały większą sumę przepuszcza je w przeciągu 5 lat pozostając bez pieniędzy?

Dlatego myślę sobie, że wysokie wygrane to ogromne zagrożenie patrząc z punktu "psychologicznego".
  Odpowiedz
Ja bym tego statystycznie nie przepuścił. Najpierw zaprosiłbym naszą koleżankę Vilandrę na jakąś ciekawą kolację, a później zaproponował podróż dookoła świata. :)
Co by było potem - życie by nam pokazało.
  Odpowiedz
Najpierw wydałabym na schroniska dla zwierząt, później kupiłabym sobie domek na wsi, zbudowałabym tam stadninę i kupiła sobie dwa piękne konie. Konie oczywiście kupiłabym z transportu śmierci ratując im życie. Dodatkowo upewniłabym się, że nie ma tam dostępu do Internetu i dopiero sprowadziłabym tam swojego męża. :)
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
Planów i marzeń do spełnienie miałbym mnóstwo. Chociaż taką sumę należało by wydawać z rozsądkiem.
A teraz przyznać się kto trafił 6 Haha
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Na początek to bym kupił jakiś duży dom samochód i odłożyłbym tyle, aby mi starczyło na opłaty do końca życia. A resztę jak chcesz przepuścić, to najszybciej jest chyba w kasynie. ;p
  Odpowiedz