Jak przepuścić 50 milionów złotych?
|
07.11.2012, 16:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2012, 21:03 przez MissFuneral.)
Przeznaczyłbym na cele charytatywne.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.11.2012, 17:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2012, 21:03 przez MissFuneral.)
Ja bym 1 milion dał na jakąś fundację.
I po milionie do rodziców. A jeszcze na lokatę i sobie. ;D
Stop pomagania!
07.11.2012, 20:42
Ja bym to wydał na wille, basen itp ale jak wiadomo nikt szczęścia nie ma ( przynajmniej ja )
13.11.2012, 11:49
Cóż z tak wielką kasą nie wiem co bym zrobiła ale jak bym chociaż 5-tkę trafiła to z całą pewnością zaraz bym dzwoniła do kliniki ozonoterapi w Gliwicach,a tak muszę się męczyć i mogę pomarzyć .
Ach kochane zdrowie któż.....
13.11.2012, 12:09
Streszczę wam mniej więcej rozmowę zasłyszaną wczoraj na przystanku autobusowym, dzięki której śmiałam się sama do siebie całą drogę do domu. Dwóch chłopaczków, na oko jeszcze podstawówka.
Chłopaczek nr 1: Ty, a słyszałeś o tych 50 milionach, co były do wygrania w totka ostatnio? Ludzie kupowali kupony, każdy chciał wygrać, a trafiły trzy osoby i dostaną TYLKO po 17 milionów, jaka lipa... Chłopaczek nr 2: Ale czemu lipa, 17 milionów to kupa kasy! 1: No niby tak, ale wiesz, oni liczyli na 50... 2: Ja jakbym wygrał 17 milionów, to bym poszedł do sklepu i kupił wszystkie batony, wszystkie chrupki i wszystkie cole... 1: Przecież zanim byś to zjadł, to by ci się to wszystko przeterminowało. 2: Wcale nie, one mają rok ważności, spokojnie bym zdążył. Później pojechałbym do Barcelony i poszedł od razu na mecz Barcelony, a w ogóle to bym się przeprowadził do Barcelony z rodzicami... 1: No co ty, po co, chcesz się uczyć hiszpańskiego?! 2: A, masz rację, to nie, to do Warszawy, bo tam jest szkółka FC Barcelony. I kupiłbym sobie dom z basenem... 1: Eee, i po co ci ten basen, jak byłem w wakacje u wujka, to mi się ten jego basen znudził już po tygodniu, a on nawet Internetu w domu nie miał, bez sensu było. 2: No to kupiłbym sobie kablówkę... 1: Przecież masz kablówkę. 2: Ale nie mam wszystkich programów, a wykupiłbym sobie taki najdroższy pakiet, że byłyby wszystkie możliwe programy... 1: Ale jakbyś się przeprowadził do Warszawy, to i tak byś sobie musiał kablówkę od nowa zakładać, a nie wiadomo, czy w Warszawie byłaby taka kablówka, jak ty chcesz. (dłuższa chwila ciszy...) 2: No to kupiłbym sobie najlepsze i najdroższe korki świata! Dalszej rozmowy niestety nie słyszałam, bo przyjechał mój autobus.
13.11.2012, 16:17
Ja bym po skończeniu szkoły, założył dużą firmę dzięki tej kasie.
14.11.2012, 01:58
Miss, ładnie to tak podsłuchiwać kogoś rozmowy ? wracając do tematu to ja bym jakoś zainwestował te kasę i żebym jeszcze zarobił
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
16.07.2013, 14:42
Moim marzeniem,było wykupić sobie całe państwo Iraku. Zostać prezydentem całej Europy a na końcu, co zostanie to przepić albo wydać, na jakieś, potrzebne cele
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|