Co do asystenta pobierania z dobreprogramy- rzadko używam tego serwisu jednak ostatnio dodali możliwość pobierania bez asystenta.
Jak usunąć delta-homes?
|
08.10.2013, 23:13
Też kiedyś miałam problemy z dziwnymi rzeczami które się doinstalowywały. Udało mi się to usunąć przy pomocy programu ADWCleaner. Znalazłam go na jakimś forum z odnośnikiem do francuskiej strony:-) działa szybko i przyjemnie, jedyny minus to restart komputera. Ostatnio gdzieś czytałam że przy instalacji tego programu instalują się również reklamy, paski narzędzi czy coś takiego- mi się nic takiego nie doczepiło, więc myślę że trzeba po prostu uważać.
Co do asystenta pobierania z dobreprogramy- rzadko używam tego serwisu jednak ostatnio dodali możliwość pobierania bez asystenta.
Staram się pisać poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
08.10.2013, 23:15
Tak, programy do usuwania adware wystarczą. Zwykle rozpoznają wszystko.
10.10.2013, 08:51
Dziękuję za podpowiedzi
W końcu jedyną rzeczą, która pomogła, to całkowite usunięcie Firefox'a. Teraz mam ładną, różową przeglądarkę Chrome. A z tego programu kiedyś też muszę skorzystać. To tyle, żeby tak jakoś domknąć wątek
Free Your Mind!
|