Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak wyglądał twój pierwszy raz za kółkiem?
Pamiętam, że zastanawiałam się po co jest 5 biegów jakby nie można było jeździć na jednym. Po długim namyśle stwierdziłam, że to jest tylko i wyłącznie po to, żeby utrudniać ludziom życie...
  Odpowiedz
Właśnie dlatego dla kobiet powstał automat, abyście mogły to ogarnąć Haha
  Odpowiedz
Mój pierwszy raz za kółkiem, był dopiero na kursie prawa jazdy, jakos nigdy wcześniej nie było okazji, albo byłem młody i się bałem :)
Jeździłem na takim małym parkingu z instruktorem, wyczucie hamulca, gazu, te sprawy, po wszystkim instruktor powiedział - "Widzę że już wcześniej prowadziłeś, masz parę nawyków" :D
[Obrazek: iq15uYm.gif]
fb.com/adipedesign
  Odpowiedz
Nie licząc kursu Ja pierwszy raz jeździłem w ten poniedziałek jak kupiłem odrazu przyjechałem do domu pierwszy samochód mercedes a clasa a170 fajny design tylko sporo za niego dałem ale jak była okazja to dlaczego nie
Nom i przy okazji prawie zachaczyłem lusterkiem o brame wieżdzając na posesje

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Dawno temu w Fiacie 126p. Pamiętam, że ciężko chodziła kierownica. Tego się nie zapomina.
  Odpowiedz