Ja osobiście szukałem ciekawego forum wielotematycznego wpisując tą frazę w google pewnego majowego dzionka wieczorem 4 lata temu.
Temat myślę, że można przypiąć. Śmiało piszcie!
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jak znaleźliście się na forum?
|
20.02.2017, 03:16
Napisz w jaki sposób znalazłeś/łaś się na forum? Jak je znalazłeś/łaś i co sprawiło, że się tutaj zarejestrowałeś/łaś?
Ja osobiście szukałem ciekawego forum wielotematycznego wpisując tą frazę w google pewnego majowego dzionka wieczorem 4 lata temu. Temat myślę, że można przypiąć. Śmiało piszcie! "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
20.02.2017, 12:44
Trafiłem na to forum dzięki poleceniu swojego sąsiada, jak pierwszy raz tu trafiłem to miałem nastawienie takie sobie, lecz później zacząłem wpadać na to forum co raz częściej no i tak już zostało do dnia dzisiejszego...
O ile sobie przypominam to już był taki wątek "jak znalazłeś się na forum" ale mogę się mylić jakby co...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
20.02.2017, 18:23
Szukałem nowego forum wielotematycznego, ponieważ na poprzednim usterka techniczna trwała miesiącami, aż w końcu forum przestało istnieć. A może ma po prostu nowy adres, tego już pewny nie jestem.
20.02.2017, 18:46
Znalazłem to forum prawdopodobnie wpisując w wyszukiwarce hasło "forum chomikuj". Przyszedłem tutaj głównie w celu zostawienia reklamy i informacji o konkursie na moim chomiku.
20.02.2017, 19:04
A wiecie, że nie pamiętam? Kojarzy mi się coś, że szukałem informacji odnośnie chomikuj, a może zajrzałem po tym jak zobaczyłem listę MyBB? Nie jestem pewien..
Życie nie ma ścieżek na skróty.
![]() "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
25.02.2017, 20:12
Znalazłam forum buszując w necie, a czasem mam potrzebę się poradzić w pewnych kwestiach, a internet wie najlepiej,więc jestem
![]()
26.02.2017, 20:27
nie wiem jak sie tu znalazlem chyba gdzies na YT byl link
26.02.2017, 20:44
|