Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jak zrobić obraz płyty zabezpieczonej Safe Disc v.2.9?
Mam program Garden Composer 3d plus (zaprojektuj swój ogród).
Jest to program na 2 płytach, na początku wkłada się jedną ,instaluje program, a potem drugą – Bazę roślin. Żeby program działał trzeba zawsze wkładać potem tą drugą płytę z bazą roślin.
Program A Ray Scanner pokazał że jest to zabezpieczenie typu:

[Obrazek: Ashampoo_Snap_2012_11_15_15h46m14s_001_-1352990825.png]

Chciałem zrobić obraz tej drugiej płyty by potem zamontować ją np. w Deamonie. Lecz w tym programie nie da się złamać tego zabezpieczenia. Wie ktoś z was jak to zrobić?
Jest to bardzo pilne, czekam na odpowiedzi do końca dzisiejszego dnia,bo potem muszę oddać płytę.
Proszę o nazwę programu i krótką instrukcję żebym wiedział co i jak. Z góry dziękuję za pomoc .
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Być może to pomoże
(KLIK BEZPOŚREDNI NA KANAŁ YOU TUBE)
lub
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ma ktoś jeszcze jakieś inne pomysły?
Jest to dla mnie bardzo ważne. Sposoby pokazane powyżej nic nie zdziałały.

Odpowiedz
Warto by poszukać w google
wystarczy wpisać "Jak zrobić obraz płyty zabezpieczonej Safe Disc v.2.9"
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Dziękuję z całego serca za poradę, wcześniej na to nie wpadłem :)
Niech ktoś zamknie temat, bo widzę że nie ma tu osób które się na tym dobrze znają.

Odpowiedz