Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jaki telefon do 800zł?
Na pewno coś z androidem, nie chcę też nic tańszego niż 600zł. Podoba mi się samsung S3, ale w tej cenie to wszystko z Niemieć jest i wysyłka trwa kosmicznie długo. Co polecacie? Dzisiaj zamawiam, wiec miło by było uzyskać szybko jakieś informacje :)
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:
Android - Lg Optimus G, Lg Nexus 4, galaxy S III, LG L9(2 generacja), Motorola Moto G, Sony Xperia SP
Windows Phone - Lumia 820, Lumia 720, Lumia 920

Do czego będziesz używał, potrzebujesz Dual sim ?
  Odpowiedz
Wazz, przecież napisał, że z androidem chce. ;)
Jeśli chodzi o moje zdanie mogę Ci polecić galaxy.
  Odpowiedz
Zostawił bym jedynie:

(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): • Lg Optimus G,
• Lg Nexus 4,
• Motorola Moto G,
• Sony Xperia SP

Z naciskiem na Nexusa, bardzo dobry wydajny sprzęt, Xperia też okey lecz
design Nexusa 4 czy nawet podobnego Moto G bardziej przypada mi do gustu.

Co do Samsunga S3 odradzam, lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Nakładka Samsunga
daje dupki po całości. Jedyna wada Nexusa to niestety tylko wbudowana pamięć
więc o karcie pamięci możesz zapomnieć. Więc mój werdykt Nexus 4, albo jeszcze
lepiej Nexus 5 który za to co oferuje stoi bardzo tanio 1200-1300 złotych więc
naprawdę warto dopłacić te parę stówek.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Wiem, że siedzisz w LG od zawsze, a teraz SIII na oku? :P Niemcy Niemcami, ale ceny są dużo lepsze, bo jako importer, nie płacisz podatku. Miałem Note II Sporo czasu, to w sumie większy SIII, fajny fon.
  Odpowiedz
Tyle, że telefony wysyłane z zagranicy są odnawiane, brak gwarancji producenta itp... Bierz Lg nexusa albo jakąś Lumie.

Galaxy sIII, jak brać to tylko wersja LTE, ma 2GB pamięci ram ;]
  Odpowiedz
No właśnie wiem, że narzekałem na samsungiem, ale Siii był kuszący.
Zdecydowałem się na LG L9 II ;)

Dzięki wszystkim za pomoc!
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
  Odpowiedz
Moim skromnym zdaniem wybrałeś najgorszy telefon ze wszystkich jakie podał Wazz ale wiadomo to Twój wybór, więc niech sprawuje się dobrze, lecz pamiętaj że znając LG z aktualizacjami możesz się pożegnać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:
Android - Lg Optimus G,
Lg Nexus 4, galaxy S III,
LG L9(2 generacja),
Motorola Moto G,
Sony Xperia SP

Do czego będziesz używał, potrzebujesz Dual sim ?
Wiem ze już po zakupie, ale może innym podpowiem.
otóż na forach chwalone są Moto G (słaby aparat i brak slotu kart microSD) nie warto
Nexus 4 już niezły telefon.
ale za 650zł idzie kupić Xiaomi Redmi note z 5,5 calowym wyswietlaczem i 8-rdzeniowym procesorem i pojemna baterią.
To marka słynąca z jakości, na wykopie jeden gośc porównywał go z nexusem 4 i stwierdził że redmi note go miażdzy we wszystkich kategoriach.
jak ktoś się chce czegoś więcej dowiedzieć o tej marce, czy tez gdzie go tanio kupić, to niech poczyta na forum telchina.
  Odpowiedz