Jaki telefon do 800zł?
|
Na pewno coś z androidem, nie chcę też nic tańszego niż 600zł. Podoba mi się samsung S3, ale w tej cenie to wszystko z Niemieć jest i wysyłka trwa kosmicznie długo. Co polecacie? Dzisiaj zamawiam, wiec miło by było uzyskać szybko jakieś informacje
piszę poprawnie
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.05.2014, 16:57
Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:
Android - Lg Optimus G, Lg Nexus 4, galaxy S III, LG L9(2 generacja), Motorola Moto G, Sony Xperia SP Windows Phone - Lumia 820, Lumia 720, Lumia 920 Do czego będziesz używał, potrzebujesz Dual sim ?
19.05.2014, 18:55
Wazz, przecież napisał, że z androidem chce.
Jeśli chodzi o moje zdanie mogę Ci polecić galaxy.
Zostawił bym jedynie:
(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): • Lg Optimus G, Z naciskiem na Nexusa, bardzo dobry wydajny sprzęt, Xperia też okey lecz design Nexusa 4 czy nawet podobnego Moto G bardziej przypada mi do gustu. Co do Samsunga S3 odradzam, lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Nakładka Samsunga daje dupki po całości. Jedyna wada Nexusa to niestety tylko wbudowana pamięć więc o karcie pamięci możesz zapomnieć. Więc mój werdykt Nexus 4, albo jeszcze lepiej Nexus 5 który za to co oferuje stoi bardzo tanio 1200-1300 złotych więc naprawdę warto dopłacić te parę stówek. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
19.05.2014, 22:00
Wiem, że siedzisz w LG od zawsze, a teraz SIII na oku? Niemcy Niemcami, ale ceny są dużo lepsze, bo jako importer, nie płacisz podatku. Miałem Note II Sporo czasu, to w sumie większy SIII, fajny fon.
Tyle, że telefony wysyłane z zagranicy są odnawiane, brak gwarancji producenta itp... Bierz Lg nexusa albo jakąś Lumie.
Galaxy sIII, jak brać to tylko wersja LTE, ma 2GB pamięci ram ;]
No właśnie wiem, że narzekałem na samsungiem, ale Siii był kuszący.
Zdecydowałem się na LG L9 II Dzięki wszystkim za pomoc!
piszę poprawnie
Moim skromnym zdaniem wybrałeś najgorszy telefon ze wszystkich jakie podał Wazz ale wiadomo to Twój wybór, więc niech sprawuje się dobrze, lecz pamiętaj że znając LG z aktualizacjami możesz się pożegnać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:Wiem ze już po zakupie, ale może innym podpowiem. otóż na forach chwalone są Moto G (słaby aparat i brak slotu kart microSD) nie warto Nexus 4 już niezły telefon. ale za 650zł idzie kupić Xiaomi Redmi note z 5,5 calowym wyswietlaczem i 8-rdzeniowym procesorem i pojemna baterią. To marka słynąca z jakości, na wykopie jeden gośc porównywał go z nexusem 4 i stwierdził że redmi note go miażdzy we wszystkich kategoriach. jak ktoś się chce czegoś więcej dowiedzieć o tej marce, czy tez gdzie go tanio kupić, to niech poczyta na forum telchina. |