![[Obrazek: Polska_Flaga.gif]](https://odjechani.com.pl/images/Polska_Flaga.gif)
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Jaki telefon do 800zł?
|
Na pewno coś z androidem, nie chcę też nic tańszego niż 600zł. Podoba mi się samsung S3, ale w tej cenie to wszystko z Niemieć jest i wysyłka trwa kosmicznie długo. Co polecacie? Dzisiaj zamawiam, wiec miło by było uzyskać szybko jakieś informacje
![]() ![]() Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.05.2014, 16:57
Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:
Android - Lg Optimus G, Lg Nexus 4, galaxy S III, LG L9(2 generacja), Motorola Moto G, Sony Xperia SP Windows Phone - Lumia 820, Lumia 720, Lumia 920 Do czego będziesz używał, potrzebujesz Dual sim ?
19.05.2014, 18:55
Wazz, przecież napisał, że z androidem chce.
![]() Jeśli chodzi o moje zdanie mogę Ci polecić galaxy.
Zostawił bym jedynie:
(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): • Lg Optimus G, Z naciskiem na Nexusa, bardzo dobry wydajny sprzęt, Xperia też okey lecz design Nexusa 4 czy nawet podobnego Moto G bardziej przypada mi do gustu. Co do Samsunga S3 odradzam, lagi, lagi i jeszcze raz lagi. Nakładka Samsunga daje dupki po całości. Jedyna wada Nexusa to niestety tylko wbudowana pamięć więc o karcie pamięci możesz zapomnieć. Więc mój werdykt Nexus 4, albo jeszcze lepiej Nexus 5 który za to co oferuje stoi bardzo tanio 1200-1300 złotych więc naprawdę warto dopłacić te parę stówek. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
19.05.2014, 22:00
Wiem, że siedzisz w LG od zawsze, a teraz SIII na oku?
![]()
Tyle, że telefony wysyłane z zagranicy są odnawiane, brak gwarancji producenta itp... Bierz Lg nexusa albo jakąś Lumie.
Galaxy sIII, jak brać to tylko wersja LTE, ma 2GB pamięci ram ;]
No właśnie wiem, że narzekałem na samsungiem, ale Siii był kuszący.
Zdecydowałem się na LG L9 II ![]() Dzięki wszystkim za pomoc! ![]()
Moim skromnym zdaniem wybrałeś najgorszy telefon ze wszystkich jakie podał Wazz ale wiadomo to Twój wybór, więc niech sprawuje się dobrze, lecz pamiętaj że znając LG z aktualizacjami możesz się pożegnać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
(19.05.2014, 16:57)WazzUp napisał(a): Nie określiłeś się czy chcesz nowy czy używany, android czy WP, więc:Wiem ze już po zakupie, ale może innym podpowiem. otóż na forach chwalone są Moto G (słaby aparat i brak slotu kart microSD) nie warto Nexus 4 już niezły telefon. ale za 650zł idzie kupić Xiaomi Redmi note z 5,5 calowym wyswietlaczem i 8-rdzeniowym procesorem i pojemna baterią. To marka słynąca z jakości, na wykopie jeden gośc porównywał go z nexusem 4 i stwierdził że redmi note go miażdzy we wszystkich kategoriach. jak ktoś się chce czegoś więcej dowiedzieć o tej marce, czy tez gdzie go tanio kupić, to niech poczyta na forum telchina. |