Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie buty lubicie nosić?
(05.06.2019, 01:58)amb00 napisał(a): U mnie się nie zmieniło przez ostatnie lata. Jak wcześniej nosiłem, tak teraz najbardziej lubię nosić sportowe buty chyba, że jest zima.
(05.06.2019, 01:58)Kaiselin - listopad 2013 napisał(a): A ja lubię buty wygodne- przede wszystkim. Tenisówki, półtrampki, adidasy, trampki nawet halówki [Obrazek: d.gif]
A co do bardziej eleganckich- niestety nie potrafię chodzić w wysokich obcasach, więc szpilki odpadają, lubię sandałki na obcasie typu klocek (tylko nie za wysokim), koturny (najwyższe w jakich umiem chodzić to 4 cm [Obrazek: smutek.gif] ).
Nie lubię butów bez palców- palce na wierzchu toleruję tylko w sandałach, szpilkach i klapkach. Jeśli but jest podobny do tego na zdjęciu Olki i nie ma palców- jest skreślony z listy potencjalnych butów, zły i w ogóle do niczego.

A u mnie wprost przeciwnie - od ostatniej wypowiedzi w tym wątku (2013 rok... jak to minęło...) zaczęłam chodzić w butach na obcasie. Oczywiście nadal lubię płaskie tenisówki i adidasy (i to je zawsze wybieram do pracy z różnych powodów) ale wzbogaciłam się również o 9 cm szpilki i ostatnio 13 cm botki na platformie z odkrytymi palcami. I to czerwone :) czyli kompletne zaprzeczenie moich ,,butowych" gustów.

Taki obcas przy 173 cm wzrostu to już wesoły pomysł, ale raz się żyje :D
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Lubię solidne buty trekkingowe. wolę wysokie, ale na co dzień niskie ujdą.
  Odpowiedz