Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
|
Jakie buty lubicie nosić?
|
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.01.2014, 13:27
Ja uwielbiam chodzić w szpilkach, ale na co dzień wybieram moje sportowe Nike
Ja jednak jestem zwolenniczką wyższych butów, nie tylko ze względu na mój wzrost (jestem dość niska), ale również ze względu na to, że w wysokich butach wygląda się szczuplej i ogólnie moim zdaniem lepiej
Dodam, że nie kupuje ich w sklepach stacjonarnych, a raczej online. Jest mi tak o wiele łatwiej i szybciej. Dość sporą ofertę, moim zdaniem naprawdę świetnych butów mają tutaj: [spam] Botki czarne na słupku z zamkiem złotym z boku to mój hit
17.03.2015, 12:31
tylko zrobiło się ciepło i już się przymierzam do kupna nowych lordsów
uwielbiam takie buty http://sklep.kari.com/sklep/pl/kari/ona/...sy-1482673 , są mega wygodne i zgrabne, dobrze nadają się np do pracy, jeśli wymagany jest delikatnie "elegancki" wygląd
17.03.2015, 12:56
Ze względu na niski wzrost, upodobałam sobie wysokie buty (obcasy, koturny), dzięki którym zyskuję te kilka dodatkowych centymetrów, przy czym noga wygląda na szczuplejszą
Jednak jeśli chodzi o obuwie do pracy to krój sportowy jest najlepszy
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
Na luzie, to lubie nosić adidasy Nike. Są wygodne i mają ciekawy wygląd. Szybko się w nich biega, bo są lekkie.
17.03.2015, 19:43
Od 2 lat tylko New Balance, wygodne i wytrzymałem
18.03.2015, 08:21
Chodzę w trampkach, nawet zaopatrzyłem się w wersję zimową.
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu |
| Podobne wątki… | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Czy lubicie nosić koszulę? | Swordancer | 14 | 8 282 |
26.10.2017, 19:05 Ostatni post: Druczh |
|
| Podobne buty | era9889 | 0 | 1 886 |
23.11.2013, 22:33 Ostatni post: era9889 |
|
| Jakie fryzury kobiety lubią najbardziej u facetów? | adam-as | 4 | 4 105 |
17.04.2013, 17:21 Ostatni post: Shina96 |