Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie buty lubicie nosić?
Aktualnie na moich nogach są takie butki :)

[Obrazek: I510x560.jpg]
---
  Odpowiedz
Ja uwielbiam chodzić w szpilkach, ale na co dzień wybieram moje sportowe Nike :)
  Odpowiedz
Ja jednak jestem zwolenniczką wyższych butów, nie tylko ze względu na mój wzrost (jestem dość niska), ale również ze względu na to, że w wysokich butach wygląda się szczuplej i ogólnie moim zdaniem lepiej:) Dodam, że nie kupuje ich w sklepach stacjonarnych, a raczej online. Jest mi tak o wiele łatwiej i szybciej. Dość sporą ofertę, moim zdaniem naprawdę świetnych butów mają tutaj: [spam] Botki czarne na słupku z zamkiem złotym z boku to mój hit :)
  Odpowiedz
tylko zrobiło się ciepło i już się przymierzam do kupna nowych lordsów :) uwielbiam takie buty http://sklep.kari.com/sklep/pl/kari/ona/...sy-1482673 , są mega wygodne i zgrabne, dobrze nadają się np do pracy, jeśli wymagany jest delikatnie "elegancki" wygląd :)
  Odpowiedz
Air max, new balance.
  Odpowiedz
Ze względu na niski wzrost, upodobałam sobie wysokie buty (obcasy, koturny), dzięki którym zyskuję te kilka dodatkowych centymetrów, przy czym noga wygląda na szczuplejszą :) Jednak jeśli chodzi o obuwie do pracy to krój sportowy jest najlepszy :)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Na luzie, to lubie nosić adidasy Nike. Są wygodne i mają ciekawy wygląd. Szybko się w nich biega, bo są lekkie.

Odpowiedz
Od 2 lat tylko New Balance, wygodne i wytrzymałem :P
  Odpowiedz
Ja chodzę tylko w butach DC.
Są bardzo wygodne i fajnie wyglądają ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Chodzę w trampkach, nawet zaopatrzyłem się w wersję zimową.
Kształt bez formy; odcień bez koloru
Sparaliżowana siła; gest bez ruchu

[Obrazek: Yhk8Q]
  Odpowiedz