Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie filmy polecacie
Dodam od siebie jeszcze "Dzień dobry kocham Cię". Rola Basi Kurdej Szatan jest boska w tym filmie, dodatkowo Lucek, którego gra Paweł Domagała. Jak ktoś lubi trochę erotyczne żarty i śmiać się z samego siebie to polecam :D
  Odpowiedz
"Miasto złodziei" mnie się bardzo podobał.
  Odpowiedz
Polecam Mapy gwiazd.
  Odpowiedz
Wczoraj obejrzałam po raz kolejny film "Infiltracja" i polecam tym którzy jeszcze nie widzieli.
  Odpowiedz
Ja polecam film: 13 dzielnica ultimatum.
Jeden z ciekawszych jaki oglądałem.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
A ja polecam "Atlas chmur" - to najciekawszy (i chyba najdłuższy) film, jaki oglądałam. Polecam fanom science-fiction.
  Odpowiedz
Polecam "Wiek Adeline". Świetny film z Blake Lively w roli głównej. Film warty przemyslenia - czy warto żyć wieczność? hmmm
  Odpowiedz
zawsze i wszędzie polecę mój ukochany film "Kto się boi Virginii Woolf". Trudne kino, do tego stary i czarno-biały ale ma moc. widziałam kilkadziesiąt razy i zawsze odkrywam coś nowego
  Odpowiedz
Ja już kilka razy oglądałem wszystkie odcinki TAXI :D
To już chyba taki nawyk "po fachu" :)

[CIACH!]
  Odpowiedz