Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie seriale oglądacie ?
Cobra 11 - Oddział Specjalny
Airwolf
Drużyna A
GSG9 - Jednostka Specjalna
Szkoła
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Ja mam chętkę na Wikingów. Oglądał ktoś?
  Odpowiedz
Dołączam się do pytania Kuby, już długo myślałem nad tym serialem.
  Odpowiedz
Janosik, Świat według Kiepskich, raz na tydzień oglądam bo mam dużo nauki z matmy Haha
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
da Vinci napisał(a):Ja mam chętkę na Wikingów. Oglądał ktoś?

Swordancer napisał(a):Dołączam się do pytania Kuby, już długo myślałem nad tym serialem.

Śmiało możecie oglądać :) Popatrzcie jak ten serial zachwalany jest chociaż. Zobaczcie jakie oceny zbiera na Filmwebie. Warto chociaż z czystej ciekawości spojrzeć i samemu ocenić.
  Odpowiedz
Ja ostatnio odkryłam "Reign", serial o Marcie Stuart. Megan Follows (tak, tak, Ania z Zielonego Wzgórza!) też w nim gra i tylko zbiera mój podziw ;) Świetne intrygi, tajemnice. Polecam ;)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Oglądam Żywe trupy - teraz rozpoczął się kolejny, 5 sezon. Pierwszy odcinek bez zamulania ;)
Wymienię jeszcze ,,Draculę'' ,jeden sezon wyszedł, nawet,nawet; co do Wikingów to też niezły, z bratem jakość zakończyliśmy oglądanie tuż przed końcem 1 sezonu. Miałem się wziąć za Wirusa, ale nie mogę się zebrać. Ktoś ogląda?
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Teraz tylko Świat według kiepskich, widziałem chyba wszystkie odcinki :D
  Odpowiedz
Walking Dead faktycznie dobry serial. Zobacz jaki budżet na 1 odcinek idzie ;) Ten serial, faktycznie jest warty obejrzenia.

Wirusa jakoś nie oglądam, wolę się za Wikingów zabrać. Mają fajny opening, wgl klimatyczna muzyczka tam jest :) .
  Odpowiedz
Ja oglądam ranczo, komisarz alex, kiepscy czasami ojciec Mateusz.

a i jeszcze szkołę na tvn, to jest trochę nienormalne i nie ma sensu, ale jakoś fajnie się ogląda.

Odpowiedz