Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jakie seriale oglądacie ?
Zapomniałem jeszcze dodać serialu Grimm, ma już 3 sezony.
Potworki i takie tam. Naprawdę warto ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Właśnie skończyłem oglądać serial "Zakazane imperium" -bardzo dobry.
  Odpowiedz
Wziąłem się za serial ,,Constantine'' ale jak dla mnie to totalna klapa. Bohater za bardzo ,,wyluzowany'' jeśli chodzi o demony i takie tam.
I jeszcze ,,Dom Grozy'' - to się lepiej zapowiada :)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Sporo tego, przepadam za zagranicznymi serialami więc jestem z większością na bieżąco, aktualnie oglądam:
-Arrow
-The Flash
-White Collar
-Ncis
-Ncis los angeles
-Ncis new Orlean
-Pamiętniki Wampirów
-The Originals
-Masters os sex :D
-Once upon a time

Na sporo seriali czekam, na nowe odcinki / sezony :P
  Odpowiedz
Ja aktualnie maniaczę:

American Horror Story;
Teen Wolf;
HEX - Klątwa upadłych Aniołów;
:D
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Teraz oglądam serial "Peaky Blinders" i jest bardzo dobry,wcześniej skończyłem "Wikingowie" i teraz czekam na nowy sezon.
  Odpowiedz
"Gotowe na wszystko" mój ulubiony serial od kilku ładnych lat.
  Odpowiedz
Skończyłem oglądać "Zakazane Imperium"-bardzo mi się ten serial podobał.
  Odpowiedz
1.The IT Crowd - Technicy Magicy.
2. Camera Cafe
  Odpowiedz
Właśnie zabrałem się za Dextera, podoba mi się, chociaż zbyt szybko można się wszystkiego domyślić, autorzy pokazują za dużo szczegółów, np. jakoś w 6, albo 7 odcinku pierwszego sezonu, co do joty wszystkiego się domyśliłem, a niektórych rzeczy jeszcze wcześniej. Może to i celowe, ale wolałbym większy dreszczyk emocji. Podoba mi się też, że nie trzeba się martwić o głównego bohatera, bo jest seryjnym mordercą i raczej nie ma się do niego sentymentu, przynajmniej w moim wypadku.

Seriale to ogólnie są trudne dla mnie do trawienia, ale wiem, że lubiłem też oglądać oryginalnych agentów NCIS.
  Odpowiedz