Ogólnie polatałem po chomikach z ciekawości czy dużo osób pozamykało chomiki, jak się zabezpieczyło itd. Itp. i powiem, że kilka osób się zabezpieczyło
Szymon1 – pliki pochowane
Dimix1999 – chomik zamknięty hasłem
Gregor_01 – foldery zabezpieczone hasłem
Ogólnie 1 i 2 sposób jest dobrym zabezpieczeniem, ale nie będą nam przybywać już punkty.
A 3 sposób okazuje się najlepszy, ponieważ hasło nie jest nigdzie podane a jest banalne (ja za 1 razem zgadłem, ale nie mogę niestety podać, bo byłoby to udostępnieniem hasła) i punkty mogą nadal przybywać.
Dodatkowo, jeżeli na chomikuj przyjęłoby się, że hasła są banalne i większość chomikowej społeczności by je założyła ZAPV nie miałoby się jak czepiać, bo hasło nie byłoby nigdzie podane a i tak wszyscy by je znali ;p
Dodatkowo zaciekawiła mnie pewna rzecz którą adryjan napisał chodzi mi o to
Cytat:(głównie chodzi o gry firmy EA, mp3 oraz filmy polskie i światowe, światowe te, które zostały wyprodukowane po 2010 roku)
Czy ZAPV (itp.) czepia się również filmów, które zostały wydane po 2010?? (Liczę na twoją wypowiedź Tony)
I takie pytanko do tonego z ciekawości – Czy według Ciebie nadal to jest taka błahostka, że się z czasem odczepią, czy po prostu jak już jest sprawa na policji (chyba dobrze wyczytałem) uważasz, że to już jest coś poważnego??