"Katana z wierzby"
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
23.01.2012, 11:25
Heheheh fajne fajne
Mój kumpel dawno temu coś takiego wystrugał na jakieś przedstawienie w podstawówce On to jeszcze polakierował i "rączkę" pomalował brązową farbą. Tak że jeszcze możesz nieco dopracować swoje dzieło i pokazać nam jeszcze lepszy efekt końcowy "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
04.03.2012, 17:25
W te wakacje wystrugam coś nowego, bo teraz szkoła i nie ma czasu
Niedługo coś nowego, dzisiaj lub jutro może wymodze coś innego Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
03.05.2013, 16:36
Bardzo fajnie Ci wyszła ta katana^^ Jest pełna podziwu, zważywszy na to, ze mnie by się nie chciało
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥
03.05.2013, 17:55
Całkiem niezła robótka, chciałbym mieć taki talent (wszelkie moje próby ze struganiem kończyły się tragicznie), trzeba mieć zdolności do strugana i dużo cierpliwości aby osiągnąć zamierzony efekt.
Gratuluję i liczę, że pochwalisz się kolejnymi dziełami
04.05.2013, 18:15
Że ja tego wcześniej nie widziałam...
Zadziwiacie mnie dzisiaj odjechani swoją twórczością. Okazuje się, że każdy ma jakiś talent. |