Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

"Katana z wierzby"
(20.01.2012, 20:50)Suzi STW Bull napisał(a): Napisałem ''3-4'' godziny.
1+3=4 Brawo
Dobra, to już mało istotne, ważne że zrobiliśmy :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Heheheh fajne fajne :D
Mój kumpel dawno temu coś takiego wystrugał na jakieś przedstawienie w podstawówce:)
On to jeszcze polakierował i "rączkę" pomalował brązową farbą.
Tak że jeszcze możesz nieco dopracować swoje dzieło i pokazać nam jeszcze lepszy efekt końcowy;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
W te wakacje wystrugam coś nowego, bo teraz szkoła i nie ma czasu :D

Niedługo coś nowego, dzisiaj lub jutro może wymodze coś innego ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Bardzo fajnie Ci wyszła ta katana^^ Jest pełna podziwu, zważywszy na to, ze mnie by się nie chciało ;)
Ci którzy Cie wspierają, znają na wylot, a jednak nadal kochają...Gdziekolwiek się znajdujesz, Twój świat tworzą Twoi przyjaciele...♥

[Obrazek: 52a49b2b5a5d8.jpg]
  Odpowiedz
Całkiem niezła robótka, chciałbym mieć taki talent (wszelkie moje próby ze struganiem kończyły się tragicznie), trzeba mieć zdolności do strugana i dużo cierpliwości aby osiągnąć zamierzony efekt.
Gratuluję i liczę, że pochwalisz się kolejnymi dziełami;)
  Odpowiedz
Że ja tego wcześniej nie widziałam...

Zadziwiacie mnie dzisiaj odjechani swoją twórczością. Okazuje się, że każdy ma jakiś talent.
  Odpowiedz
Właśnie zrobiłem łuk :) długi na 180 cm, a jak strzelę do góry to strzała leci w niebo na 40-60 m jak nie lepiej ;) jak będę w domu to wstawię fotkę ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz