Katarzyna W. skazana na 25 lat więzienia.
|
Hahaha :-P Ciągle o tej całej sprawie przez 2 lata mówią w mediach, nie mają czego podawać, tylko akurat tę sprawę, a nie inną, nie rozumiem, po co przez tyle czasu to roztrząsać , kogo to obchodzi? Żeby przez 2 lata przetrzepywać tę zbrodnie, to jest przegięcie, ciągle o tej Madzi, qrwicy można dostać, o katastrofie w Smoleńsku tyle nie nadawali.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.09.2013, 20:04
TerraNova napisał(a):ciągle o tej Madzi, qrwicy można dostaćQrwicy to ja dostaję po przeczytaniu takiego postu. Nie uważasz, że należy się jej więcej szacunku? Może wolisz aby media nadawały na okrągło o sporach polityków lub o tym, że cukier zdrożał? Przemyśl to. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Nicholas, chyba tylko ty chcesz, żeby media nadawały przez następne 5 lat o Madzi, na litość boską, ile można? Zabiła, idzie siedzieć na 25 lat, koniec.. Po co ten temat tak rozwijać, jak to robi TVP. Przez 2 lata - pani Kasia usłyszała zarzuty, pani Kasia w areszcie tymczasowym, pani Kasia wyszła po kaucji, pani Kasia składa apelacje, pani Kasia w więzieniu w Gronkowcach, ile można? Tyle rzeczy dzieje się na świecie, a oni dalej w kółko o tym samym, dlatego od kilku miesięcy nie oglądam polskich wiadomości.
Panią Kasią zasłaniali to co się dzieje w naszym kraju. Dla polityków to było lepsze niż mówienie o podwyżkach, bezrobociu czy długu jaki ma Nasz kraj. Amem
Szkoda mi jej bardzo, a taka fajna kobitka się wydawała, ale to co zrobiła swojemu dziecku, to dla mnie jest nie do wybaczenia.Może przez te 25 lat uświadomi sobie, że źle postąpiła robiąc wielką krzywdę bliskiej osoby.Szkoda mi jej bardzo, ale cóż można w tej sprawę zrobić.Sprawiedliwości musi być na tym świecie.
Kobieta zabiła to zabiła i tyle, nie wróci swojemu dziecko życia ani duszy, trudno pójdzie za to odsiedzieć i koniec na tym. Szkoda mi tej Madzi, a mogła mieć wspaniałą rodzinę, ukochaną mamusię i tatusia, ale kto to przewidział? ehh Szkoda że tak mało nadziei jest na tym świecie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
03.09.2013, 21:11
(03.09.2013, 19:58)TerraNova napisał(a): kogo to obchodzi? Żeby przez 2 lata przetrzepywać tę zbrodnie, to jest przegięcie, ciągle o tej Madzi, qrwicy można dostać, Wybacz kimkolwiek jesteś ale jak dla mnie za takie herezje powinni Cię wsadzić razem z matką Madzi. Jestem matką cudownej 10 letniej dziewczynki, danie jej klapsa dwa trzy lata temu to był dla mnie dramat nie wyobrażam sobie jak można skrzywdzić dziecko jakiekolwiek a własne tym bardziej. Długie dziewięć miesięcy ciąży nie było lekkie skoro to zniosła to powinna pokochać jak nie potrafiła mogła zrzec się praw do niej a nie zabijać. Ta maleńka istotka nie pchała się na świat a jak już na nim była pragnęła tylko miłości najbliższej osoby "mamy". 25 lat z prawem do ubiegania się o przedwczesne zwolnienie to kpina a nie wyrok. Każdy bestialski zwyrodnialec powinien być karany dożywociem bo niestety kary śmierci nie ma w naszym kraju. Przerażają mnie takie wypowiedzi jak Twoja. C o z Ciebie za Człowiek? Słów mi nie brakuje ale regulamin wymaga ode mnie zachowania kultury. Zastanów się człowieku zanim się wypowiesz w takim temacie.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
(03.09.2013, 19:58)TerraNova napisał(a): Hahaha :-P Ciągle o tej całej sprawie przez 2 lata mówią w mediach, nie mają czego podawać, tylko akurat tę sprawę, a nie inną, nie rozumiem, po co przez tyle czasu to roztrząsać , kogo to obchodzi? Jak ciągle? chyba oglądasz telewizje dopiero wtedy kiedy o tym mówią, a mówią o tym tyle iż Pani W, uciekła do innego miasta po jakimś czasie chyba 2 tygodni czy 2 miesięcy została znaleziona i tyle, a tą sprawę trzeba dokończyć, wyjaśnić widocznie nie dało się tego zrobić w rok, takie sprawy nie wyjaśnia się tak o! a jak znam życie to sprawa nie jest jeszcze dokończona, chociaż nie wiem, ale wiadomo że przez jakiś okres czasu będą o tym trąbić tak jak o smoleńsku 2010 ale to już w ogóle inna sprawa. A jeśli kogoś to obchodzi to zrozum to iż nawet taki 15,16 latek chce wiedzieć co się dzieje w jego Państwie bo On również będzie pełnoprawnym obywatelem tego Państwa, chciał nie chciał ale taka jest prawda. Beata napisał(a):25 lat z prawem do ubiegania się o przedwczesne zwolnienie to kpina a nie wyrok. No cóż, takie mamy polskie prawo. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
(03.09.2013, 21:11)Beata napisał(a):(03.09.2013, 19:58)TerraNova napisał(a): kogo to obchodzi? Żeby przez 2 lata przetrzepywać tę zbrodnie, to jest przegięcie, ciągle o tej Madzi, qrwicy można dostać, Nie rozumiem, co złego powiedziałem. 2 lata temu usłyszałem o tej zbrodni i byłem poruszony, Teraz usłyszałem o wyroku, nie ma problemu, ale te informacje, jakie były podawane w międzyczasie, były zbędne, założę się, że przez kolejny tydzień albo i nawet miesiąc będą powtarzane te same fakty w polskich wiadomościach. To mnie najbardziej denerwuje, zamiast coś ciekawego pokazać, to będą panią Kasię pokazywać przez cały czas, po co? Może twój mózg wolniej przetwarza informacje i nie nadążasz, dla mnie wystarczy jeden materiał i wszystko jest jasne, dotarło - o to mi chodziło, a to, że Twoje wypowiedzi nie są poprzedzone wnikliwą interpretacją tekstu, to tylko i wyłącznie twój błąd. (03.09.2013, 21:11)Beata napisał(a): Wybacz kimkolwiek jesteś ale jak dla mnie za takie herezje powinni Cię wsadzić razem z matką Madzi.A z jakiej to okazji? To, że denerwuje mnie ciągłe powtarzanie tych samych wiadomości, nie znaczy, że nie współczuję Madzi, to, co się stało, to się nie odstanie i nie warto wracać do przeszłości, pewien mądry człowiek tak powiedział, cytatu nie pamiętam. A to, co napisałaś potwierdza, że działasz pod wpływem emocji i nie czytasz ze zrozumieniem przytoczonej kwestii. Przykro mi, że masz o mnie takie zdanie, nie znając mnie osobiście i wysuwasz na mój temat takie, a nie inne opinie na podstawie tego, co napisałem - tego, co źle zinterpretowałaś. No i przykro mi, że chcesz 15-latka wsadzić na 25 lat, porównując mnie do bestii i potwora, jakim nie wątpliwe jest pani Kasia. TerraNova napisał(a):2 lata temu usłyszałem o tej zbrodni i byłem poruszony, Teraz usłyszałem o wyroku, nie ma problemu, ale te informacje, jakie były podawane w międzyczasie, były zbędne, założę się, że przez kolejny tydzień albo i nawet miesiąc będą powtarzane te same fakty w polskich wiadomościach. To mnie najbardziej denerwuje, zamiast coś ciekawego pokazać, to będą panią Kasię pokazywać przez cały czas, po co? Nie chcesz to nie oglądaj! proste, raczej przy TV nikt nie trzyma Cię na siłę? a tak ogóle to tyle jest ciekawszych rzeczy tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać a już na pewno nie w telewizji, chociaż co kto woli. "Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
|