Katarzyna W. skazana na 25 lat więzienia.
|
07.09.2013, 01:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.09.2013, 01:30 przez Swordancer.)
W sumie wielki rozgłos wokół tej sprawy, a gorsze rzeczy dzieją się na co dzień. Ludzie mordują wszędzie i o każdej porze kobiety, dzieci i to w o wiele gorszy sposób. Wielu z nas jest zdolnych do podobnych czynów, ludzie z waszego otoczenia, sąsiedzi, rodzeństwo. Facet z którym pijesz piwo, może przetrzymywać jakiegoś człowieka w swojej piwnicy. Nigdy nie wiesz co siedzi pod kopułą drugiego człowieka. Nawet tobie wydaje się że jesteś święty, a może w ścisłej sytuacji zabił byś bez mrugnięcia okiem. 25 lat to kara wystarczająca. Została napiętnowana i pewnie w tym kraju nie zazna spokoju, gdy wyjdzie na wolność.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
07.09.2013, 11:23
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
07.09.2013, 14:44
Daj spokój, z tym "całym światem" to przegiąłeś. Na świecie są jeszcze inne oszołomy "o jakich się filologiom nie śniło". Przez następne 25 lat, to i w Polsce pojawi się jeszcze wiele takich (no, aż głupio tak to nazwać) "gwiazdek". Chyba, że znowu odwali jakiś sensacyjny, pokazowy wyczyn. Wiem, że to źle brzmi i wcale nie chcę tu okazać braku szacunku dla zamordowanego dziecka, ale cała ta sytuacja wykracza poza wszelkie granice normalności. Nawet to, że my tutaj debatujemy na jej temat mnie wku...
09.09.2013, 10:46
Ehh te dzisiejsze więzienia:
Zajefajne będzie mieć życie. Jak w takich luksusach będzie mieszkać to ona chyba nie będzie chciała wyjść na wolność.
Ciekawym jest czy sobie w więzieniu, przemyśli pewne rzeczy, które zrobiła źle wymierzając drugiemu człowiekowi śmierć.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
|