Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Khalidov - "wielki wojownik" !
Cytat:Pierwszy kontakt ze sztukami walki miał w Groznym, gdy w wieku 12 lat zaczął trenować karate. Po przyjeździe do Olsztyna trenował taekwondo, zapasy i boks. W zawodowych mieszanych sztukach walki startuje od 2004 roku.

Mamed nie ma tatuaży, nie ma hip-hopu jako piosenki na wejście, mimo to jest zarówno znakomitym zawodnikiem, jak i wspaniałym człowiekiem!
MAM DO NIEGO OGROMNY SZACUNEK!

A Wy, co o nim sądzicie?

PS. Przy okazji, piosenka na wejście Mameda:

Odpowiedz
Ja mam do Mameda ogromny szacunek. Oglądam każdą jego walkę i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Podoba mi się jego szacunek do swoich rywali i do naszej ojczyzny. Piosenka też jest super:-)
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Ohh, ależ świetna piosenka.
Mogę ją słuchać godzinami. :)
Tak, Mamed jest cudownym wojownikiem!
Na początku miałem co do niego wątpliwości,ale potem udowodnił, że warto na niego liczyć.
Wierzę, że wygra jeszcze wiele pojedynków i przyniesie Polsce sławę.
Mamed! Powodzenia!
  Odpowiedz
Mówią, że to najbardziej przewidywalny zawodnik KSW,
jak dla mnie jedyne co jest przewidywalne w jego walkach to fakt, że
Mamed odniesie zwycięstwo :)

To co on wyprawia z rywalami ... Jaką ma nad nimi kontrolę ... Ten spokój i opanowanie...
Jak dla mnie najlepszy zawodnik :)
---
  Odpowiedz