Nie mam na myśli bynajmniej pięknych nóg, ładnych piersi, czy seksownej pupy. Porozmawiajmy o wnętrzu. Co Ci się w niej podoba, za co ją cenisz, co jest dla Ciebie w Niej najważniejsze?
Kocham swoją dziewczynę bo...
|
04.11.2012, 22:06
Za co kochasz swoją dziewczynę, kobietę, żonę?
Nie mam na myśli bynajmniej pięknych nóg, ładnych piersi, czy seksownej pupy. Porozmawiajmy o wnętrzu. Co Ci się w niej podoba, za co ją cenisz, co jest dla Ciebie w Niej najważniejsze? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.11.2012, 22:09
Jak we wnętrzu to flaki
Yyy... Wyrozumiałość, poczucie humoru,
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
Flaczki ??? hehe ponure poczucie humoru masz
Ja to jeszcze nie znalazłem tej odpowiedniej ;p ale wydaje mi się, że powinna być mądra, urocza i ma mieć poczucie humoru A jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to ma mieć brązowe oczy, czarne długie włosy ;p a piersi i pupa proporcjonalna do ciała P.S Aaa no i ma być piękna
04.11.2012, 22:54
Kocham ją za to jaka jest cudowna i wyjątkowa, kocham jak na mnie patrzy, jak ze mną rozmawia, kłóci się a potem godzi. Kocham ją bo jest dla mnie wszystkim... za to, że spełnia każdy warunek który stawiam idealnej kobiecie. Kocham ją za to w jaki sposób mnie przytula i wspiera.
I pomimo tego, że się rozeszliśmy kocham ją tak samo mocno i nie potrafię przestać. Kocham ją również za to, że nauczyłem się bez niej żyć, dojrzałem i wiem, że mimo wszystko dam sobie z tym radę. Kocham ją bo dzięki niej stałem się świadomym i odważnym mężczyzną. A szczególnie kocham ją za to, że dała mi tak bolesną lekcję życia... PS. Wpadł mi kiedyś w ucho pewien cytat: "Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości". "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
18.02.2013, 00:02
27.10.2013, 19:19
Jako jedyna mnie rozumie. Tylko przy mojej niuńce czuję się spełniony i szczęśliwy.
Kocham ją za szczerość oraz za to jaka jest bo takich jest mało
27.10.2013, 19:30
Bo jest najlepsza, po prostu
|