Jak wygląda wasze zdanie i opinia na temat kolczykowania sobie ciała w bardzo różnych i nie typowych miejscach na swoim ciele ? Jakie są to miejsca i dlaczego warto zrobić sobie kolczyk właśnie tam ? A może posiadasz swój własny kolczyk ? Pokaż nam go !
Kolczyki - nietypowe miejsca ?
|
12.11.2011, 17:16
Jak wygląda wasze zdanie i opinia na temat kolczykowania sobie ciała w bardzo różnych i nie typowych miejscach na swoim ciele ? Jakie są to miejsca i dlaczego warto zrobić sobie kolczyk właśnie tam ? A może posiadasz swój własny kolczyk ? Pokaż nam go ! Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
03.05.2012, 21:48
Nigdy nie lubiłam takich kolczyków, zawsze jakoś mi się niedobrze robi na ich widok;/
04.05.2012, 15:35
Jestem chłopakiem i mam kolczyk w uchu i to jest maks takie kolczyki jak na zdjęciu budzą we mnie obrzyd ...
Kolczyka nie miałem nigdy i chyba już mieć nie będę.
Uważam ,że dla faceta tylko ucho jak już ma sobie robić kolczyk. Chłopcy z kolczykami we brwi, języku, brodzie, wardze, sutkach, napletku etc są obleśne i baaaaardzo mało męskie. Natomiast wśród kobiet jest znacznie większa tolerancja. Płeć piękna może mieć kolczyki w języku, pępku czy nawet wardze (jak miała moja dziewczyna) i nie wzbudza to takich kontrowersji czy 'krzywych spojrzeń' i śmiechów po chichu. Uważam ,że do piercing nie pasuje do każdego i nie wszystkim będzie ładnie w kolczyku w języku czy w uchu. Ale grunt to czuć się komfortowo we własnym ciele więc róbta co chceta byście tylko byli z tego zadowoleni i później nie żałowali. Nie wspominając o konsekwencjach jakie mogą wynikać np. w przypadku uszkodzenia nerwu (myśl: język, sutek, napletek, wargi sromowe czy inne bardzo unerwione miejsca). Sam słyszałem o jednym z przypadków gdy koleżanka przebijała język drugiej koleżance i wyszły z tego nieprzyjemne konsekwencje... mówię tu o: - uszkodzenie nerwu w języku (brak możliwość bądź utrudniona możliwość odczuwania smaków) - paraliż lub znacznie utrudniona możliwość poruszania językiem. - gojąca się rana po przebiciu. Osobiście powiem ,że nie widzę sensu w przekuwaniu sobie różnych narządów i specjalnie mi się to nie podoba. Pozdrawiam.
04.05.2012, 17:34
U dziewcząt nie lubię kolczyków na nosie, języku, brwiach, ustach.
Ale na pępku i w miejscach intymnych nie mam nic przeciwko Natomiast u mężczyzn wygląda to obleśnie
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam Hans napisał(a):Chłopcy z kolczykami we brwi, języku, brodzie, wardze, sutkach, napletku etc są obleśne i baaaaardzo mało męskie. To weź sobie przebij np. nos. Zobaczymy czy to niemęskie... ha ha ha. --- Ja miałem w uchu 4 kolczyki w nosie na zmianę kolucho i perełkę. W językiem miałem komplikację więc odpuściłem. Potem mi przeszło.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
13.05.2012, 18:34
Borat napisał(a):To weź sobie przebij np. nos. Zobaczymy czy to niemęskie... ha ha ha.Będę wyglądał jak krowa... poza tym, kolczyk w nosie średnio pasuje do mojego wizerunku.
23.05.2012, 13:22
Uważam, że kolczyki są dla ludzi, jak wszystko - w rozsądnych ilościach. Sama mam tylko przebite uszy i bez kolczyków nie wyjdę z domu. Kiedyś poważnie myślałam o przebiciu języka, bardzo mi się to podobało u koleżanki, ale kiedy naderwała sobie kolczykiem język i wdała jej się infekcja, a kumpel podczas przebijania dostał krwotoku i stracił przytomność... zrezygnowałam - strach i ostrożność zwyciężyły.
Generalnie nie mam nic przeciwko kolczykom w nosie, wardze, brwi, zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn - nie uważam, żeby to było niemęskie czy obleśne. Nie podobają mi się faceci zakolczykowani od góry do dołu, ale kolczyk w brwi jest moim zdaniem bardzo seksowny. Za to u dziewczyn nie podoba mi się bardzo coś takiego i to już moim zdaniem jest obleśne:
Moim zdaniem on - , - wygląda fajnie z kolczykami w wardze. ; )
07.06.2012, 22:33
Znaczy powiem tak fajnie to on może by wyglądał z jednym kolczykiem w wardze a nie z dwoma bo wygląda jak by go coś ugryzło albo coś jeszcze (ale to moje zdanie) A co do kolczyków fajnie wyglądają u jednej płci jaki u drugiej ale zumiarem Ja osobiście nic do tego nie mam.
Nigdy nie jest tak jak byś my chcieli... ale jest tak jak być powinno...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości