Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Dzisiaj znalazłem kolejne 2 programy (boty czy jak to tam nazwać) do nabijania chomikowych punktów.
Oto one:
youtube.com/watch?v=ove6VC7OODk&feature=related
youtube.com/watch?v=lkINxY5Qh8g&feature=related
Oczywiście ja takim programom nie ufam. Mam zasadę: Chcesz ? To zapracuj na to!
Więc jak ktoś chce to niech sprawdzi, na jakimś chomiku testowym Lecz pewnie program służy tylko do podania hasła i loginu twórcy programu.
heh mógł chociaż pokazać "Historię Transakcji"
zawsze druga osoba mogła przesłać pkt z 2 konta
ale mniejsza z tym do mnie tez ktoś wczoraj wysłał wiadomość że żeby wejść w link że są tam niby free reklamy ale nie kliknąłem w link tylko wszedłem po nazwie chomika i nigdzie nie było tego folderu z free reklamą też była jakaś podpucha ;/
A ja dzisiaj dostałam wiadomość z ogromną reklamą i prośbą, żeby zachomikować jakieś pliki, które w widoku chomika są ukryte, a można do nich dojść po jakimś linku, który autor wiadomości mi podał. No i do tego oczywiście zapewnił, że jeśli zachomikuje jego pliki to nie dość, że wyśle mi za to punkty, to jeszcze wstawi mnie na 2 tygodnie za darmo do strefy vip... coś mi się w to nie chce wierzyć...
Jaką on może mieć korzyść z tego, że ja zachomikuje jakieś jego ukryte pliki? Prawdopodobne jest, że są to pliki zawirusowane, na rozprowadzaniu których mu zależy? Bo ja innego wytłumaczenia nie widzę. Z propozycji oczywiście zrezygnowałam.
08.05.2012, 22:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.05.2012, 22:39 przez Blachu82.)
To ktoś z forum. Bardziej aktywny. Nie pamiętam kto, ale też dostałem ofertę, z tym, że odrzuciłem, bo nie skorzystałbym na niej.Też dostałem tą wiadomość. Jak masz antywirusa to możesz ryzykować. Powinien zablokować dostęp do plików jeśli ma heurystyczną opcje sprawdzania plików.
Dzisiaj odwiedzając pewien profil znalazłem u właściciela ofertę kupna generatora punktów. Koszt to 250 tyś pkt.
Bardzo mnie to zdziwiło gdyż jest to chomik bardzo znany i miał zawsze dobre filmy. A mowa tu o chomiku adryjan. Swego czasu miał niby policje na chacie i nie udostępnia już plików, ale nie chce mi się wierzyć, że zająłby się teraz oszukiwaniem ludzi.
Możliwe, że to inna osoba tylko utworzyła sobie konto o jego nazwie. Bo wątpię aby osoba, która faktycznie posiadała taki generator udostępniła go osobom trzecim, gdyż nie jest to opłacalne.
Chętnie chciałbym uzyskać odpowiedź od tych co znali adryjan gdy rozwijał swojego chomika !!!
25.05.2012, 18:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.05.2012, 18:17 przez WazzUp.)
Heh Diablo widzę że mnie uprzedziłeś własnie z nim pisałem.
Gdyby ten generator działał to chyba by go za pkt nie sprzedawał co nie? bo po co my bu były potrzebne
A to odpowiedz jaką dostałem od Adryjan'a
Kolejna rozmowa która zakończyła się blokadą