Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Komunikat bezpieczeństwa
[img][Obrazek: 27350046022850458868.png][/img]

Jak się zalogowałem to mi takie coś wyskoczylo i nie wiem co mam zrobić bo nie pamiętam jaki jest e-mail do tego chomika ;/
błagam pomóżcie miPomocy
  Odpowiedz
Po prostu, wpisz nowe hasło i je powtórz. Musisz chyba sobie przypomnieć Twój adres e-mail. ;) Nie wydaję mi się, żeby było to takie trudne ... Potem, kiedy już go odgadniesz, możesz wejść na pocztę i odebrać link aktywacyjny ( ale nie musisz ). ;) Ja bym zrobił tak. :)
  Odpowiedz
Witam dziwny komunikat jak wchodze na chomika czy też to macie ?

Cytat:Komunikat bezpieczeństwa
Nasze systemy wykryły, że hasło do Twojego konta jest łatwe do odgadnięcia.
Ze względów bezpieczeństwa ustaw nowe, bezpieczne hasło. W celu weryfikacji prosimy Cię o podanie adresu e-mail, na który zostało założone konto.
hasło ma ponad 24 znaki dziwne to.
[Obrazek: 111-1344614340.png]
  Odpowiedz
Ale słuchaj adresu nie znam ale moge sie na niego zalogować tyle że nie moge nic robić oprócz czytania poczty;/
Też mam ten problem i nie mogę nic robić na chomiku bo zapomniałem i nie bd miał e-maila ;/
  Odpowiedz
ja przed chwilą też hasło musiałem zmienić, i założę się, że administracja wysłała to do każdego...
wszyscy ten komunikat pewnie dostali...
  Odpowiedz
A co mam zrobic jeśli to dostałem a nie pamiętam meila??
  Odpowiedz
Ja nic nie dostałem. Dostają to pewnie osoby które w haśle nie mają podanej ani jednej cyfry.
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
A co mam zrobic jeśli to dostałem a nie pamiętam meila??
Mylisz się ja miałem 3 cyfry w haśle a reszta to litery
  Odpowiedz
W którym polu masz wpisać email? Klikałeś "problem ze zmianą hasła"?

(10.08.2012, 18:13)gregor01 napisał(a): ja przed chwilą też hasło musiałem zmienić, i założę się, że administracja wysłała to do każdego...
Nie do każdego, ja na przykład nie dostałem. Widocznie miałeś słabe hasło.
  Odpowiedz
W takim razie nie wiem. Ja niczego nie dostałem a również nie spełniam tych całych wymagań :)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz