Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: PC czy Konsola do gier?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
PC
55.56%
5 55.56%
Konsola
44.44%
4 44.44%
Razem 9 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Konsolowcy VS pecetowcy.
Odpowiedz jest prosta, PC, te same gry mamy na PC co na konsoli, większe wsparcie od użytkowników, na kompa wychodzi czasami więcej gier, na konsoli nie programy sobie w takie gierki jak Osu które wymagają dobrego wyczucia rytmu i... Klawiatury oraz myszy.
  Odpowiedz
Mi jako że nie dużo gram to lepiej się gra na konsoli ale nie widzę powodu aby się z kimś kto woli pc sprzeczać.
  Odpowiedz
(22.12.2014, 01:37)Yolka napisał(a): Mi jako że nie dużo gram to lepiej się gra na konsoli ale nie widzę powodu aby się z kimś kto woli pc sprzeczać.

Tak z czystej ciekawości się zapytam, czemu Tobie na konsoli lepiej się gra niż na PC ?
  Odpowiedz
(13.12.2014, 23:08)Slash napisał(a): (...) w takie gierki jak Osu które wymagają dobrego wyczucia rytmu i... Klawiatury oraz myszy.

Raczej klawiatury i tabletu graficznego. Ja zacząłem grać w bardzo szybkie mapy
dopiero na tablecie, mysz nie dawała rady. Mimo to bardzo szybko mi się znudziło,
tak odchodząc od tematu.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(22.12.2014, 16:08)B0hazard napisał(a):
(13.12.2014, 23:08)Slash napisał(a): (...) w takie gierki jak Osu które wymagają dobrego wyczucia rytmu i... Klawiatury oraz myszy.

Raczej klawiatury i tabletu graficznego. Ja zacząłem grać w bardzo szybkie mapy
dopiero na tablecie, mysz nie dawała rady. Mimo to bardzo szybko mi się znudziło,
tak odchodząc od tematu.
Np jakie mapy? Bo ja tylko na myszce cisne ;)

A co do tematu, tak jak pisałem, PC...
  Odpowiedz
Wg mnie konsola, Gry które wyjdą na PC za 5-7lat też raczej nie pójdą na "aktualnym" kompie.
W konsoli jest też np odtwarzacz Blue-ray - nie służy tylko do grania
  Odpowiedz
Komputer także nie służy tylko do grania. A no tak będziesz miał ta sama konsole przez 7 lat? Wątpię
  Odpowiedz
Izabela C napisał(a):Wg mnie konsola, Gry które wyjdą na PC za 5-7lat też raczej nie pójdą na "aktualnym" kompie.
W konsoli jest też np odtwarzacz Blue-ray - nie służy tylko do grania
Skoro gry będą poobcinane tak aby działać na obecnych konsolach za 7 lat to i na "aktualnym" kompie za 7 lat będą działać. I tak jak kolega napisał wyżej, komputer też nie służy tylko do grania i ma dużo więcej zastosowań od konsoli oraz do komputerów też jest napęd a nawet nagrywarka blu-ray.
  Odpowiedz
Ogólnie gram bardzo mało wręcz sporadycznie ale mam laptopa oraz konsolę w domu i na lapku gram w starsze gry (np.Age of empires) a na konsoli w nowsze.
  Odpowiedz
@UP Tak z ciekawości się zapytam, jaka to konsola i jaki laptop ?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości