Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Koteczek - Pan Kot
Bardzo kocham zwierzaki każdej maści nawet te których się boję (pająki -fu ).
W związku z tym u mnie w domu mieszkają dwa psy Aza i Gacek miejsce znalazło się także dla Pana Kota.
Dla Pana Kota zostałam jego adopcyjnym opiekunem.
Dlaczego?
Prawdopodobnie dla tego że spośród tłumu oglądających go ludzi on własnie do mnie się przykleił a ten klej trzyma do dziś Serce.
Wcześniej nawet nie myślałam o posiadaniu kota zadecydowała "miłość od pierwszego wejrzenia" nie żałuję podjętej decyzji-uwielbiam mojego kocurka. Kocur zwie się Pan Kot.
To nic że wypija mleko z mojej szklanki (tylko z mojej).
Kradnie mi poduszkę bo śpi tuż przy mojej głowie.
Jest nieziemsko "przytulaśny" i bardzo wdzięczny.
Nie pozwala mi ubrać choinki.

Na początek BieszczadySerce
[Obrazek: hixh.jpg]

przy kominkuSerce
[Obrazek: t7dq.jpg]

drzemka na schodach nr. 1 w bieszczadchSerce
[Obrazek: k4b1.jpg]

mleko pycha ale ze szklanki paniSerce
[Obrazek: 18t8.jpg]

kocing na działce Serce
[Obrazek: k6d6.jpg]

pierwszy raz na drzewie Serce
[Obrazek: 570l.jpg]

im dziwniej tym lepiej żywa dekoracja Serce
[Obrazek: 3iyf.jpg]

na lodówceSerce
[Obrazek: r4zk.jpg]

na parapecie Serce
[Obrazek: b6zx.jpg]

w umywalceSerce
[Obrazek: pw8d.jpg]

uśmiech proszę Serce
[Obrazek: i5ag.jpg]

drzemka Serce
[Obrazek: jdyf.jpg]

żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce Serce
[Obrazek: czbd.jpg]

Czas na choinkę Serce
[Obrazek: yld2.jpg]

choinka cd...Serce
[Obrazek: iwf9.jpg]

po co komu ozdoby jakieś Serce
[Obrazek: lphq.jpg]

nie ma jak na drzewkuSerce
[Obrazek: rpb0.jpg]

Bez wątpienia Pan Kot jest moim ulubieńcem ale chyba się nie dziwicie.
może i jestem... Bezczelna... ale to własnie jestem Ja.
  Odpowiedz
Eeee, nie lubię kocurów... Krzywdy bym nie zrobił, nawet pogłaskam, ale to już nie to samo co pies. To dumne spojrzenie vs kochające. Dla mnie bez porównania.

...co nie zmienia faktu oczywiście, że szanuję Twoje więzi z Panem Kotem :)
  Odpowiedz
Świetny kotek. Dumne, nie dumne. Koty też potrafią być kochające ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Przydało by się kabel pod schodami pomalować na brązowo, ten od mini rozdzielni. :P
Drewniane schody - moje marzenie w domu.

Wybacz, jestem właśnie w trakcie mega remontu i gdzie nie wejdę, patrzę co i jak jest zrobione.
To już zboczenie. Remont wlecze mi się już 4 miesiąc.

Kotek mega, już kiedyś go widziałem na innych zdjęciach. Widzę, że ma się dobrze. Pogratulować!
  Odpowiedz
(29.09.2013, 23:30)admin napisał(a): Przydało by się kabel pod schodami pomalować na brązowo, ten od mini rozdzielni. :P
Drewniane schody - moje marzenie w domu.

Wybacz, jestem właśnie w trakcie mega remontu i gdzie nie wejdę, patrzę co i jak jest zrobione.
To już zboczenie. Remont wlecze mi się już 4 miesiąc.

Też o tym myślałam, ale przecież nie powiem właścicielowi domku panie maluj kabel bo mnie w oko kuje. Drewniane schody były w Bieszczadach.

Co do remontu Auc mi do przeprowadzki zostało ok 1,5 tyg ale po dwóch miesiącach życia na dwa mieszkania mam serdecznie dość.
  Odpowiedz
Mam pytania:
Co ten kotek robił na choince ?
Zwierzak lata po stole ? (Taki nawyk, co ja nie nawidzę)

Zabawnie wygląda na zdjęciu jak pije mleko ze szklanki :D
  Odpowiedz
Jak wiesz koty lubią wspinaczki po drzewach a choinka to przecież drzewo. Co do stołu to raczej na nim nie bywa ale na wszelakich blatach komodach już tak. Pan Kot to przedziwna istota wyczuwa np: gorączkę lub przeziębienie a wtedy jest tam gdzie ty jak by leczył swoją bliskościa.
  Odpowiedz
Padłem, k***a spadłem ... Spinaaczki na choince ;d Dobra przyznaj się, że sama go tam postawiłaś ? ;D Nie musisz mi nic mówić o kotach, wiem co nieco ;o
  Odpowiedz
Specjalnie dla ciebie przed świętami ustawie choinkę i nagram kota.
  Odpowiedz
(30.09.2013, 16:58)Michał napisał(a): Padłem, k***a spadłem ... Spinaaczki na choince ;d Dobra przyznaj się, że sama go tam postawiłaś ? ;D Nie musisz mi nic mówić o kotach, wiem co nieco ;o

Zdziwiłbyś się co mój kotek wyprawia :D
Potrafi pościągać wszystkie zasłony w pomieszczeniach do których wpadnie, czasami można go spotkać na żyrandolu w moim pokoju, albo na takim drzewku pokojowym Haha
Czasem się zdarza, że na płaskim TV siedzi. :D
  Odpowiedz