Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kotek Judin
Ostatnio zauważyłem, że coraz więcej osób zamieszcza fotki swoich pupili więc i ja postanowiłem się pochwalić :)

Mój kotek wabi się Judin. Dość specyficzne imię i nawet nie wiem skąd się ono wzięło ale tak się przyjęło i już :) Kotek ma 2 lata, gdy był mały został przywieziony przez mojego tatę z Gdańska do naszego domu. Początkowo speszony ale z upływem dni był coraz bardziej zaaklimatyzowany. Szczerze mówiąc nie usiedzi w jednym miejscu, non stop się czymś bawi, a przeważnie w nocy koło 4 nad ranem kiedy biega po całym domu i gania za piłeczką od ping ponga Haha

No cóż, zabawny to on jest :) Jego fotki:

[Obrazek: judin_2-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_1-1356633609.jpg]

[Obrazek: judin_3-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_4-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_5-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_6-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_7-1356633610.jpg]

[Obrazek: judin_8-1356633610.jpg]
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Uroczy.Oczy ma obłędne (co ja mam z tymi oczami!).
[Obrazek: podpis.jpg]
  Odpowiedz
Te jego paczadełka przykuwają chyba największą uwagę :)

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Fajny :D Jak niedługo będe mieszkał na wsi to sobie jakiegoś kotka muszę załatwić :D
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Judin to jakiś żydowski kot pewnie :D No fajny kotek :)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Niko, jak pięknie dobrałeś mu obróżkę pod kolor ślepi! Wygląda naprawdę cudnie. :)
  Odpowiedz
Rafał napisał(a):Judin to jakiś żydowski kot pewnie :D
Imię, jeśli już ;)

MissFuneral napisał(a):Niko, jak pięknie dobrałeś mu obróżkę pod kolor ślepi!
Wiesz, nawet nie przykułem do tego większej uwagi ale fakt ;)

Odpowiedz
Fajnie jest umaszczony, białe znaczenia na pyszczku przywodzą na myśl jegomościa z sumiastym zakręconym wąsem ;)
  Odpowiedz
Nicholas napisał(a):w nocy koło 4 nad ranem kiedy biega po całym domu i gania za piłeczką od ping ponga

Moja Kicia potrafi wygrzebać słomkę ze szklanki po drinku stającej w umywalce, po czym w nocy zaczyna z nią jazdę po całym domu. Pół biedy jak się nią bawi, ale jak wpadnie jej pod tapczan, albo jakąś szafkę, to będzie tak długo wyła, aż ktoś ją w końcu wyciągnie.

Imię bardzo oryginalne. :)
Mi się podoba.

Mieszkacie w domu czy mieszkaniu?
Czy Twój kotek jest wychodzący?
  Odpowiedz
Arcana napisał(a):białe znaczenia na pyszczku przywodzą na myśl jegomościa z sumiastym zakręconym wąsem
Tutaj nader trafne określenie, ponieważ przez nas jest bardzo często tak nazywany Haha
Taki charakterek telewizyjnego Garfielda ;)

admin napisał(a):Mieszkacie w domu czy mieszkaniu?
W domu :)

admin napisał(a):Czy Twój kotek jest wychodzący?
Teraz w zimę nie, na korytarzu stoi kuweta i tam robi co potrzeba.
A gdy przyjdzie wiosna i lato, przychodzi do domu tylko nocować, resztę dnia woli spędzić na dworze :)

Odpowiedz