Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież reklam i gifów
Spróbuj udowodnić że to w 100% twoje rzeczy i że kto naruszył twoje prawa autorskie.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
(01.08.2012, 22:48)lkssignal napisał(a): Spróbuj udowodnić że to w 100% twoje rzeczy i że kto naruszył twoje prawa autorskie.
To raczej nie przejdzie ja bym go po prostu ignorował szkoda na to czasu
  Odpowiedz
No właśnie to starm się robić ,to teraz wstawia mi jedynki przy filmach hihihi:(
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
Tak to już jest w internecie...pomimo, że teoretycznie administracja może na takie problemy reagować nie liczył bym na to.

Na to jest kilka drobnych rozwiązań- zdjęcia na chomiku wgrywać na chomika a nie na inne serwery - w takim przypadku zdjęcie będzie widoczne tylko na twoim chomiku - po skopiowaniu adresu obrazka zdjęcie znika.

Można też wstawić zdjęcie a jak osoba go skopiuje podmienić linki na np. WIELKI OBRAZEK ZAPRASZAM DO CHOMIKA PROMYCZEK14 =czyli ktoś kto skopiował obrazek cię reklamuje :)

Kopiowanie wix czy innych to tradycyjne podmianki:P skopiować swoją stronę i utworzyć nową pod nowym linkiem , nową wgrać do siebie a starą przecież ktoś skopiował to zasadzić mu informacje, że jest złodziejem i śmierdzą mu skarpety :D

Oczywiście na każdym zdjęciu znak wodny lub jakikolwiek podpis.

Na zaniżone oceny hmm , polecam zaglądnięcie do działu targowisko :D

Można też zgłosić do administracji , jednak nie wiem jak oni reagują na zgłoszenie "kopiowania mojej reklamy pirackich filmów" Dlatego najlepiej wsadzić coś legalnego ładnie opisać i liczyć, że akurat ten plik ze skopiowanym zdjęciem pojawi się na koncie oszusta. Wtedy zgłaszamy Pana i ma na start conajmniej kilku godzinny banik na konto. Jak się po tym nie "obudzi" powtarzamy sytuację - kolejny ban od administracji to chyba na kilka dni czy tam tydzień. Trzeci ban to już Pożegnalny :P
  Odpowiedz
https://www.facebook.com/people/Dariusz-...1375463466 o to link do jego Faceboku
Wystarczyło wpisać Dariusz-Dar i wyskakuje :D
  Odpowiedz
Jeszcze tylko ciekawe czy to na pewno on hehe ale pewnie tak mamy trola jak na tacy:)
  Odpowiedz
Wpisujcie sobię w Google Grafika Dariusz-Dar on tam będzie hehe
Tak ciężko jest przeprosić , że kradłeś grafikę . Gdzie jest twój honor ?? . Tak się mężczyzna nie zachowuje :P

Dobrze mu napisałem co nie ?
Nie dawno ukradł reklamę chomikowi Szacherezada i sobie ją przerobił , Wstawił sobie skradzionego gifa i 2 belki
  Odpowiedz
wy się wykłócacie a nic to nie daje :( robią się tylko nie przyjemne sprawy i opluwanie się na wzajem :(
  Odpowiedz
(31.08.2012, 12:23)Promyczek14 napisał(a): wy się wykłócacie a nic to nie daje :( robią się tylko nie przyjemne sprawy i opluwanie się na wzajem :(

Przepraszam bardzo to Julkaa_19 to zaczęła a my nie wyzywamy . Swoją drogą konto Julkaa_19 nie istnieje . Ona wyzywa nas od różnych nie , które słowa są nie cenzuralne, a ja nie pozwolę żeby katrin191182 była wyzywana.
  Odpowiedz
(31.08.2012, 12:40)raden__ napisał(a): Przepraszam bardzo to Julkaa_19 to zaczęła a my nie wyzywamy . Swoją drogą konto Julkaa_19 nie istnieje . Ona wyzywa nas od różnych nie , które słowa są nie cenzuralne, a ja nie pozwolę żeby katrin191182 była wyzywana.
ok Przemek ja to wiem ale czy warto ?:( to się robi chore i to sprawa dziewczyn :P
  Odpowiedz