Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kradzież reklam i gifów
(31.08.2012, 13:08)Promyczek14 napisał(a): ok Przemek ja to wiem ale czy warto ?:(
Trochę nie warto , bo się robi już bałagan :(
  Odpowiedz
Ale ja mam z was beke ludzie,jak dzieci normalnie :D.Robicie afere i sensacje o jakieś głupie belki czy gify tu lub na swoich własnych chomikach(np. chomik Szacherezada),jakby nie wiem co to było...Co maja powiedziec wydawcy i autorzy swoich dziel ktorzy na tym ZARABIAJA ,a my rozpowszechniamy na chomikuj ich działalnosc,przez co oni tracą zarobek,a niekiedy nawet musza zamknac interes przez brak zarobku.Co do wyzywania Juulki_19 czy Dariusza-dara od zlodziei ,nie wiem czy mam sens bo tak naprawde wszyscy(oprócz tych co trzymają na chomiku wlasne filmiki,zdjecia czy muzyke) jestesmi zlodziejami,a niektórzy co sprzedają punkty na allgero czy innych stronach nawet paserami...Wracając jeszcze do glównego tematu odpowiem z wyprzedzeniem,tak mi też raz jedno indiwidum reklamowalo sie moja reklamą,zablokowalem chomika i tyle.Po jakimś czasie ów chomik odpuścił i zaczął reklamować sie własną reklamą.U was może i byłoby podobnie tylko że róznica między mną ,a wami jest taka że wy poprostu ich nakręcacie do tego...
  Odpowiedz
(31.08.2012, 15:34)erni632 napisał(a): Ale ja mam z was beke ludzie,jak dzieci normalnie :D.Robicie afere i sensacje o jakieś głupie belki czy gify
Człowieku ogarnij się. To dawaj chodź ci ukradnę reklamę i dalej będziesz taki mądry . Jak bym ci ukradł reklamę , to zaraz byś poleciał do administracji chomikuj
  Odpowiedz
ok chodzi o nagminną kradzież reklam ,i każdy ma prawo się wypowiedzieć i zgadzam się z kolegą ze ta pyskówka to chore :(
[Obrazek: promyczek_xxpwwhr.png]
  Odpowiedz
(31.08.2012, 15:39)raden__ napisał(a): Człowieku ogarnij się. To dawaj chodź ci ukradnę reklamę i dalej będziesz taki mądry . Jak bym ci ukradł reklamę , to zaraz byś poleciał do administracji chomikuj

,,odpowiem z wyprzedzeniem,tak mi też raz jedno indiwidum reklamowalo sie moja reklamą,zablokowalem chomika i tyle'' -raden naucz sie czytac ze zrozumiem...,poza tym to moje zdanie,nitk Ci nie karze sie z nim zgadzac
  Odpowiedz
Ale piaskownica. Sorry ale dla mnie to lekka hipokryzja gdy ktoś sam umieszcza nielegalne pliki a głośno woła kradzież.
słowa które padły pod adresem jednej z dziewczyn to naprawdę wstyd . Zeby takie słowa padały. Dziwić się, że dziewczyna kasuje konto bo chomik o tej nazwie jest usuwany właśnie, nie da się wejśc na jej konto w ogóle.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Heh ona pisała , że tym się nie przejmuje i będzie zakładać konta . A ona sama sobie jest winna , bo kradła gify od katrin191182 ? kradła, na ważyła sobie piwa to niech wypije je do końca
  Odpowiedz
Raden ale wyzywanie dziewczyn od z**r przez jakiegoś użytkownika i sugerowanie, ze nie jako jest prostytutką i wezmą ją we trzech to podchodzi po paragraf. Nie zdziwie się jak dziewczyna to zgłosi o zniesławienie.
Take me to church
  Odpowiedz
(31.08.2012, 17:10)elgato napisał(a): Raden ale wyzywanie dziewczyn od z**r przez jakiegoś użytkownika i sugerowanie, ze nie jako jest prostytutką i wezmą ją we trzech to podchodzi po paragraf. Nie zdziwie się jak dziewczyna to zgłosi o zniesławienie.

JA tego nie pisałem więc nie miej do mnie pretensji .
  Odpowiedz
Nie twierdzę, że tak pisałeś. Ale byłeś przy tej rozmowie ale nie zwróciłeś uwagę. Totalna znieczulica. Chocby ktos taki był to druga osoba nie ma prawa opluwac ją publiczne . Najłatwiej rzucić się kilka osób na jedną bo nie ma jak się bronić i jest osaczona. Wstyd naprawdę .Sama wykonuje reklamy na zamówienie ale w życiu nawet jakby ktoś mi zakosił jakąs grafikę nie zrobiłaby publicznego linczu na jakies osobie. To moje zdanie . Ale doprawdy dziwne niektórzy sami mają nielegalne pliki i to jest w porządku ale jak ktoś im zakosi jakiś głupi gif to od razu wrzawa na całe forum. To jest moje zdanie.
Take me to church
  Odpowiedz