Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kto gra w Sleeping Dogs? ;)
Hej, zamówiłem Sleeping Dogs, dzisiaj przyszła, jutro zaczynam grać. ;) Jakie wrażenia? Ja mam wersję ofc na PS3.
  Odpowiedz
Ja gram , powiem Ci tak , na początku gra wydaje się nudna , bo nie ma broni itp.
Lecz gdy to przetrwasz , gra jest mega !
Jest masa broni , narzędzi do zabijania itp.
Żeby dojść do tego poziomu wystarczy kilka godzin
  Odpowiedz
A ile trwa przejście całej gry? Bo chyba się na nią skuszę...
  Odpowiedz
Właśnie czekam na opinię i wrażenia z gry. Mam zamiar kupić wersję na PS3 :P
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja oglądałem na yt filmiki skkf'a i nabrałem ogromnej chęci grania w tą grę. Cudowny system walki, oświetlenie, choć trochę drętwa fabuła. Według mnie lepsze niż Saints Row 3, które wspominam ze smakiem.
  Odpowiedz
(28.08.2012, 10:23)davi100 napisał(a): choć trochę drętwa fabuła. Według mnie lepsze niż Saints Row 3, które wspominam ze smakiem.

Oj z fabułą się nie zgodzę. Przeszedłem grę w 3 dni (pobieżnie) i moim zdaniem,
fabuła jest bardzo silną stroną gry - czy lepsze od SR3? Całkiem inny klimat,
ciekawszy. Walka w wręcz jest świetna, a to że ktoś wyżej powiedział że
początek jest nudny to brednia. Właśnie początek kiedy nie mamy broni i walczymy
jest wręcz genialny - moim zdaniem.

Grałem w wersję na PC w rozdzielczości 1920x1080, szczegóły Ultra HD.
Gra wygląda bajeczne, a i jej wymagania nie są aż takie wielkie.
Polecam każdemu gorąco, nawet tylko po to aby poczuć klimat Hong Kongu.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
A skąd ściągałeś? Możesz podrzucić sprawdzonego linka? Mi powinno chodzić przynajmniej na Ultra, więc się o wymagania nie martwie. Ale gra bardzo mi się podoba i nabrałem coraz większej chęci by w nią zagrać, mimo że na półce leży masa innych oryginalnych tytułów, które czekają aby je choć odpalić (trylogia Mass Effect, Wiedźmin 2) :)
Swoją drogą, przeszedłeś w 3 dni? Czyżby była aż taka krótka? Krótsza od SR3?
  Odpowiedz
(28.08.2012, 19:21)davi100 napisał(a): 1. A skąd ściągałeś?
2. Mi powinno chodzić przynajmniej na Ultra, więc się o wymagania nie martwie.
3. Swoją drogą, przeszedłeś w 3 dni? Czyżby była aż taka krótka? Krótsza od SR3?

1. Pobrałem ze .. - sklepu a dokładniej ze steam'a.
2. Ultra moim zdaniem ma bardzo niskie wymagania, więc na pewno na nich
pograsz w ostateczności średnie detale.
3. Tak, ale wiesz trochę niedokładnie tj. nie szukałem tych wszystkich figurek
przy których można się modlić, nie robiłem jakiś minigierek etc. No i oczywiście
3 dni nawalania non-stop (no z przerwami na WC i jakąś pizze).
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Poszukaj na pebie/torrentach, na ogół wszystko sprawdzone, jedynie co to można rotować crackami i updatem jak gra nie trybi ;)

Gra jest naprawdę godna polecenia, system walki rozwala, a to co kolega wcześniej napisał że jak nie ma broni to nudy, to o kant du** rozbić, w Grze rzadko kiedy używam broni, jedynie w misjach ktore tego wymagaja i przy czyszczeniu miejscowek z uzbrojonych bandziorów.

Gra nastawiona jest własnie na walkę wręcz i jest to zrobione wręcz epicko.

Co do długości gry to główny wątek przeszedłem w 4-5 dni , zbierając gdzieniegdzie posążki i odwiedzając kapliczki,jednak teraz nadal kilka dni już sie bawie bo jest nadal co w grze robić i nadal zachęca do rozgrywki,także jak najbardziej godna polecenia.
  Odpowiedz
Ja zacząłem wczoraj grać, ściągnąłem repack 6gb po polsku. Wszystko działa super. Jak na razie grałem tylko 1 nocke (ze 4h) i przeszedłem 30%. Jednak po dłuższym czasie walka która jest coraz bardziej powtarzalna potrafi przynudzić.
  Odpowiedz