Proszę o wpisy poniżej.
Kto z was kończy przygodę z Chomikuj lub przynajmniej ograniczy?
|
05.09.2011, 01:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:56 przez MissFuneral.)
W tak ciężkich czasach dla chomikowania widzę, że coraz więcej osób blokuje dostęp do swoich chomików. Jestem zainteresowany ilu z was zdecydowało się założyć hasło dostępu do chomika a ilu usunąć go lub zahasłować foldery?
Proszę o wpisy poniżej. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.09.2011, 01:16
Cóż na razie zahasłowałem foldery ale po otrzymaniu dziwnych wiadomości
Prowokacja? zaczynam się poważnie zastanawiać nad bardziej drastycznymi ruchami.
05.09.2011, 06:54
Zahasłowałem tylko niektóre foldery.
Wcześniej miałem zahasłowanych więcej folderów ale z racji tego że spadło zainteresowanie moim chomikiem usunąłem większość haseł. Nie pomogło nawet wpisywanie haseł w nazwach folderów ani umieszczanie ich w opisie chomika czy w opisie głównego folderu. Foldery z których najczęściej blokowano mi pliki zostały zahasłowane (chociaż ostatnio pomimo hasła pliki blokowane były w nich automatycznie dzień po wysłaniu), jednak po wielu próbach pliki (jak na razie) są nienaruszone. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
Ja narazie zahasłowałem wszystkie foldery, ukryłem je i zablokowałem całego chomika. Jeżeli sytuacja na arenie chomikuj.pl się będzie pogarszać to zmienię nazwę, opis, płeć, awatara i co się da.
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Logicznie rzecz ujmując jeżeli ktoś z nas jest już na celowniku służb to ukrycie, zahasłowanie a nawet usunięcie konta na chomikuj nic nie daje i nie utrudnia wykrycia sprawcy, ponieważ do naruszenia praw doszło. A dane o naszym koncie są przetrzymywane w bazie danych chomikuj.
05.09.2011, 15:16
Ja na swoim chomiku za hasłowałem wszystkie foldery a zaraz po tym je ukryłem i teraz zastanawiam się nad całkowitym usunięciem chomika…
@Up Może i wszystko jest w bazie chomikuj, ale nie wydaje mi się, że oni współpracują z ZAPV… A nawet, jeżeli współpracują to ja mam farta, bo przez dłuższy czas ,jeszcze przed informacjami o wielkim ataku ZAPV na użytkowników miałem zamkniętego chomika i raczej na mnie nie przypuszczają ataku , Bo filmów miałem nie za wiele muzyki też a do tego niektóre pliki były ukryte
05.09.2011, 15:19
Ja swoje pkt z chomika przelałem, a samego chomika zabezpieczyłem hasłem. Teraz pracuję nad nowym
05.09.2011, 15:21
Ja w kierunku zablokowania czy zahasłowania czegokolwiek nie zrobiłem kompletnie nic.
05.09.2011, 15:43
05.09.2011, 15:45
Pisał do mnie kiedyś TVN, że niby udostępniam jakieś tam ich materiały.
Zablokowałem 2 foldery lecz po 2 dniach znowu je odblokowałem ponieważ były one najbardziej dochodowe. Poza tym na chomikuj już prawię nie uczęszczam. Czasami pobieram to co potrzebuję i zmykam dalej... Jak napiszą do mnie to będę myślał co z tym zrobić... A tym czasem chomik i ten cały ZAPV mnie nie interesuje. |