"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Który dostawca internetu jest najlepszy?
|
19.10.2012, 17:42
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
19.10.2012, 17:43
ja mam radiówkę do 20mb/s za 35 zł Ale ja mam w dzień prędkość maksymalną lecz z limitem do 500mb i później mam prędkość 1mb/s, ale nocami mam internet od 23,00 do 11.00 rano mam stałą prędkość 5mb/s prędkość dzielimy przez 8 i wychodzi nam prędkość pobierania.
Wiesz właśnie mam Orange i coś mi nie podchodzi ten dostawca. Mam modem, niby stałe połączenie ale niepotrzebne mi łącze przez telefon.Wolę zainwestować z lepszy internet a jak sam internet bez limitu chyba nie mają.Jestem u nich 5 lat, modem do kitu.Marzę o zmianie internetu.
Vectra odpada już bo sprawdzałam lokalizację i nie mają zasięgu. Ktoś ma jakieś doświadczenie z UPC. Jaką ofertę najlepszą wybrać. ? Czy faktycznie taka prędkość jak opisują.?
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
19.10.2012, 17:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2012, 17:54 przez Br0nek1234.)
Ja mam TP ale starymi kablami, nie światłowodami;/ Więc narazie mam 1mega.
http://profitgroup.com.pl/node/57 co myślicie o tej ofercie bo niedawno się pojawiła radiówka ale nie pamiętałem własnie stronki.
19.10.2012, 17:54
Tzn masz obecnie Orange Freedom tak? Mi również się niedługo kończy umowa i rozmyślam nad podpisaniem umowy z nimi, znajomi mają i jeszcze żaden nie narzekał.
Ale skoro już się nastawiłaś to polecę Ci Vectre. Klienci Netii skarżą się na fatalną obsługę, a UPC jest na razie dostępny bodajże w Krakowie i okolicach (nie jestem pewien), kiedyś sprawdzałem. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Nicholas tak dokładnie Orange Freedom. Myślę nad Fiber Power 30 Mb/s w UPC . Tylko czy ktoś faktycznie sprawdzał ich .To co piszą brzmi cudownie
Prędkość pobierania - 30 Mb/s Prędkość wysyłania - 3 Mb/s Brak limitu pobieranych danych Stabilne i bezpieczne połączenie Niewymagana linia telefoniczna Modem Wi-Fi w ramach abonamentu Podłączenie 0 zł tylko na upc.pl! Ja mam z Orange umowę podpisaną 2 lata temu . Teraz faktycznie mają lepsze warunki. Ale co oznacza to do 20 mb tzn, że może być i 2 mb ?
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death
19.10.2012, 18:03
Wiem o co Ci chodzi, też byłem strasznie napalony na ich oferowane usługi
Obecnie UPC obejmuje te miejscowości: Jeśli jesteś w zasięgu to próbuj "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
19.10.2012, 18:06
Hehe tak jestem w tej lokalizacji. Tylko jest jeszcze jeden problem. Internet z Orange mam do stycznia. Czy zmieniając nagle dostawcę nie utracę płynności dostępu do internetu. Jak oni się szybko uwiną ? Orientuje się ktoś
19.10.2012, 18:29
Ludzie wy tu piszecie ile ma dany internet, żeby wiedzieć czy mamy daną prędkość pobierania(30mb pobierania nawet internet lte do 100mb nie udostępnia) musimy prędkość neta podzielić przez 8 i wyjdzie prędkość dokładna ile mamy. np. Internet LTE do 100md/8 wychodzi 12,5 mb pobierania, jeśli mamy podaną prędkość wysyłania np 3mb/s to mamy w rzeczywistości 375kb/s w przeliczeniu. Każdą prędkość którą nam oferują dzielimy przez 8 i wyjdzie nam prędkość pobierania.
19.10.2012, 19:55
A wypowie ktoś się na temat dostawcy profitgroup?
|