Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię Kupię każde ilości punktów Chomikuj - 3. edycja
Witam. No i rusza 3 edycja popularnego cyklu "Kupię każde ilości punktów Chomikuj". Już dużo osób zna zasady, że kupuje i po 100 tys. i nawet po 10 milionów punktów. Ostatnimi czasy i to dziś trafił się chomikowy złodziej, nie złapałem nikogo za rękę więc nie mówię kto, ale jak się dowiem to poinformuje, lecz to nie jest tematem tego tematu :) Jeśli chodzi o formy płatności praktycznie dowolna, przelew bankowy, paypal, doładowanie telefonu a ostatnimi czasy kupowanie czegoś na allegro z wysyłką do ciebie pod dom! Jeśli chodzi o kontakt to przez forum lub GG: 9301701

Jeśli chodzi o ceny nie piszę, bo każdy różnie od różnych ilości proponuje. No więc czekam na propozycję.
Polecam Pawła możecie sprzedawać zawsze wszystko OK.
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem jak wczoraj napisał post z PabloNX teraz ma inne konto ? Ta osoba próbuje mnie drugi raz oszukać niech się nie zdziwi jak niedługo do niego Panowie w niebieskich mundurach zapukają bo to jest lekka przesada!
Chciałem lekko odświeżyć temat ponieważ już się nieco przesunął a jak na razie nikt oprócz Marszala i paru stałych osób nie piszę.
Szczerze Polecam Pawla, Sprzedalem Mu PKT w zamian za zakup na allegro ksiazek i musze stwierdzic ze wspólpraca z nim to wrecz Anielska przyjemnosc :)
Polecam jak najbardziej kupującego ! Punkty wysłane przelew zrobiony :)
Ile chcialbys PKT za zakup tej ksiazki ?? :) http://allegro.pl/amazonia-james-rollins...11152.html :)
Co powiesz na 180 tys. pkt ? A i gościu ja w jego temat nie włażę z butami, najpierw on mi głupio pisał teraz ty.
No oki :) Moze byc taka cena zgadzam sie :)
Polecam transakcje z tym użytkownikiem.
Wszystko sprawnie, szybko i uczciwie.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Również polecam Rockisnotdead, już drugi raz robimy interes :)