Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Kupię nawigację - 200zł - porada.
ok dziękuję bardzo mapkę już zmieniłem teraz chciałbym dołożyc jakieś gry,mp3,filmy pytanie jak to zrobic i jaki format ?
  Odpowiedz
Żeby mieć bajery musisz wgrać panel pod swoja rozdzielczość.
Zapraszam do wujka google. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.
  Odpowiedz
ok zanim zacznę wgrywanie chcę wiedziec czy do tego jest potrzebna karta pamięci?

mam AM na SD a teraz jak dołożyc gry lub filmy co mi jest potrzebne i jak to zrobic ??
  Odpowiedz
Sorry że dopiero teraz ale kompletnie mi to z głowy wyleciało.
A więc masz AutoMape i rozumiem że ona uruchamia się jako pierwsza?
Jeśli chcesz oglądać filmy, grać itp. musisz wgrać panel o którym już pisałem
wcześniej. Panel to nic innego jak taka nakładka.

Będziesz tam miał gry, programy typu RealPlayer wtedy można oglądać nawet filmy
w jakości avi. Wklep w google frazę "Panele 480x272" i już. Znajdź taki na swoją rozdzielczość 480 na 272.
Nie zwracaj uwagi że piszę "panel do mio" bo to jedno i to samo. W środku jest instrukcja
więc myślę sobie poradzisz. W razie pytań pisz.
  Odpowiedz
Dzięki wielkie rozumiem że wystarczy wgrać panel i nie trzeba żadnych programów.
ok dzięki za pomoc,nowy panel mam już wgrany
a więc tak wszystko ładnie chodzi tylko tak kartę mam 2gb. i po wgraniu Automapy i panelu zostało bardzo mało tej pamięci i tu mam pytanie czy z tego panelu można pousuwac niektóre programy jeśli tak to jak z góry dzięki
  Odpowiedz